blank
Young annoyed woman voicing her point of view to colleagues at working meeting

A Halaknak és a Nyilasnak az indulataikat kell ma kordába tartaniuk – karrier horoszkóp február 28-án

blank
blank

H I R D E T É S

Tiszta kommunikáció, hosszú távú tervezés, produktivitás – ezek a mai karrier horoszkóp kulcsszavai.

Karrier horoszkóp a hét első munkanapján.

Kos

A pénzügyek nagy hangsúlyt kapnak ma. Akár az egész napi hangulatodat is befolyásolhatja, hogy állsz anyagilag. Próbáld meg elkerülni ezt a csapdát.

Bika

Állj meg, és mérlegeld, hol tartasz a karrieredben! Lehetőséged lesz ma arra, hogy a szokásos rutint és napi feladatokat felfüggeszd, és ráláss a hosszabb távú kérdésekre.  A működésedet ma a praktikum jellemzi.

Ikrek

Nehéz kihívásokkal kell szembenézned a napi rutinodban. Konfliktus akkor jön létre, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy azt várod. Ahelyett, hogy arra várnál, hogy valaki más dolgozzon vagy változzon meg, jobb, ha a saját elvárásaidon alakítasz.

Rák

A munkahelyi ügyek ma meglehetősen könnyeden zajlanak. Ez nem jelenti azt, hogy lustálkodhatsz. Valójában jobb lenne ezt az időt kihasználni. Sokkal produktívabb leszel, mint gondolnád.

Oroszlán

Kérj tanácsot a fiatalabbaktól! Bár lehet, hogy a kapott válasz nem segít a nehézségeidben, mégis bízz abban, hogy ez a lépés meghozza a kívánt eredményt. A fiatalságban van bölcsesség.

Szűz

Rengeteg energiád lesz arra, hogy projekteket végig vigyél, de az energiáid nem zökkenőmentesen működnek. Jelenlegi tervedben van pár megoldásra váró hiba. A tovább lépéshez ezeket korrigálni kell.  

Mérleg

Nehéz lesz ma másokhoz kapcsolódni. Lehet, hogy mindent szóról-szóra el kell magyaráznod. Semmit ne vegyél magától értetődőnek. Mások nem fogják tudni megérteni az elvont gondolkodásodat. Legyél türelmes és gyakorlatias a kommunikációban!

Skorpió

Megbízható és szorgalmas természetednek köszönhetően ma nagy lesz a vonzerőd. Személyiséged ezen aspektusai nagyon működnek. Emiatt nagy hatalomra tehetsz szert a munkahelyeden.

Nyilas

A benned lévő feszültség felszínre kerül. Ne hibáztass másokat. Nézz befelé!

Bak

Ma végre levegőhöz jutsz. Tudatosan élvezd ezt az időt, és lásd, milyen fontos ez a jóléted szempontjából. Ne keress más feladatokat. Élvezd a szünetet, amit kapsz.

Vízöntő

Az emberek csak akkor fognak tisztelni, ha a kommunikációd világos, szervezett és átgondolt. A hirtelen támadt ötleteidet ma nem értékelik nagyra, hacsak nem tudod alátámasztani őket erős tényekkel.

Halak

Az érzelmeid nagy szerepet kapnak ma a döntéshozatalban. Ez vagy segít, vagy nem, attól függően, hogy mennyire tudod kezelni az érzéseidet. Fordítsd a szenvedélyedet a munkádra, ne hagyd, hogy indulattá változzon.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S