Lóhere
Forrás: Envato

A Bika új célok felé törhet, a Szűz kimondottan sikeres időszak előtt áll. Karrier horoszkóp november 3-ra

blank
blank

H I R D E T É S

Szerencse, intuíció, előrelépés. A legtöbb csillagjegynek ezt ígéri a karrier horoszkóp.

Új időszakot sejtet a karrier horoszkóp. Jelentős változások várhatók a következő három hétben.

Kos

A következő hetekben a racionalitás nem lesz elég a továbbjutáshoz. Hagyatkozz az intuíciódra! Itt találod meg az igazi válaszokat.

Bika

Itt az ideje, hogy új célokat tűzz ki magad elé a következő évre! A közeljövőben élvezni fogod mások támogatását. Nyugodtan támaszkodj rájuk és kérj tanácsot!

Ikrek

A következő hetekben különösen fontos lesz, hogy fogékony légy a körülötted lévők szükségleteire. Ha mindig magadra gondolsz, akkor a szokásosnál is nagyobb zűrzavarba kerülsz. Valami nagy dolog küszöbén állsz.

Rák

A következő három hétben költekezni támad kedved. Szívesen díszíted az otthonod, vagy kedvet kapsz egy kis utazásra is. Biztos vagy benne, hogy a jövedelmed fedezi a költségeket?

Oroszlán

A következő három hétben nehezen boldogulsz majd a kollégáiddal. Úgy tűnik, a varázserőd kevésbé hatékony, mint máskor. A többiek komolyabbak nálad. Próbáld megérteni őket!

Szűz

Szerencsesorozat vár rád a követhető három hétben. Jókor leszel jó helyen, és ahhoz, hogy sikeres legyél, csak a szívedet kell követned. Ez nem lesz túl nehéz. Az intuíciód utat mutat.

Mérleg

A következő hetekben úgy fogod érezni, mintha nem ott lennél, ahol valójában lenni szeretnél. Nem várhatsz másoktól sem támogatást. Kitartás!

Skorpió

Egy korábbi negatív megjegyzésed, vagy egy olyan híd, amelyet körülbelül hat hónapja égettél fel, kísérteni fog a következő három hétben.  Lehet, hogy az elsőre mást nevezel meg bűnbaknak, de a hibát magadban kell keresni.

Nyilas

Ma olyan kozmikus váltás zajlik, ami mélyreható változást hoz a következő három hétben. Ebben az időszakban különösen ügyelned kell az otthonodra és a családodra. Ha ott megvan a stabilitás, akkor a munkád is rendben lesz.

Bak

A következő három hétben jó kapcsolatokat ápolsz másokkal, és a szerencse is melléd szegődik. A lényeg: ma egy nagyon kedvező időszak kezdődik az életedben. Kockáztass! A most felvállalt rizikó később kiválóan megtérül.

Vízöntő

A következő három hét témája számodra az érzékenység és a másokkal való együttműködés lesz. Általánosságban igaz az, hogy szerencsésebb leszel, ha a körülötted lévőkkel jó kapcsolatot ápolsz.

Halak

A következő három hétben szerencsésebb leszel, mint eddig. Új éves ciklus indul ma, amely fellendülést hoz. Mindent egybe véve a kollégáiddal is sokkal kedvezőbben alakul a kapcsolatod.

Fotó: Envato

Forrás: horoscope.com

#horoszkop #karrier #ezoteria

H I R D E T É S