Relaxálás
Forrás: Envato

Az Oroszlánok és a Halak a mai nap nyertesei – Karrier horoszkóp november 4-re

blank
blank

H I R D E T É S

Közeledik a hétvége, jön a lazulás. A legtöbb csillagjegynek ezt ígéri a karrier horoszkóp.

Könnyebb időket ígér a karrier horoszkóp. Érdemes a jelenben élni és gondolkodni.

Kos

Csodálatos a fantáziád, de ez nemigen kap teret a munkahelyeden. Ma azonban lehetőséged lesz kitalálni, hogyan ültesd át a gyakorlatba a vad elképzeléseidet.

Bika

A hosszú távú trendek a te javadat szolgálják, de ma enyhe visszaesést fogsz tapasztalni. Ugyanakkor ez csak egy rövid távú nehézség, amelyet pillanatok alatt leküzdesz, és aztán jó úton haladsz a kitűzött célok felé.

Ikrek

Lehet, hogy csak azért ragaszkodsz egy bizonyos koncepcióhoz, munkához vagy gyakorlathoz, mert az valaki másnak tetszik, ő hisz benne. Ne hagyd, hogy mások gondolkodjanak helyetted! Ami jó lehet másoknak, az nem feltétlenül jó neked.

Rák

Otthonodra és családodra fogsz ma összpontosítani, akár dolgozol, akár nem. Szánj időt arra, hogy megfelelő perspektívában lásd az ügyeidet, és gondoskodj arról, hogy az életedben megfelelő egyensúlyban legyen a szakmai és a privát szféra!

Oroszlán

Sokat javul a hangulatod, és azon töprengsz, hogy miért nem érezhetted magad ilyen jól a hét elején, amikor ez valóban számított. Ez most nem a megbánás ideje! Ez árt neked. Élvezd a jelent!

Szűz

Gondolkodásod világos és egyértelmű. Itt az ideje, hogy levelet írj a főnöködnek vagy a munkatársadnak. A héten talán nem volt egyszerű szavakba önteni a gondolataidat, de jelenleg minden gördülékenyen folyik.

Mérleg

Játékos és vidám hangulatban vagy, de ne feledd, hogy nem mindenki érzi ezt az energiát. Legyél érzékeny azokra, akik egy kicsit a vacakabbul érzik magukat. A másokkal szembeni érzéketlenségből sok konfrontáció adódik.

Skorpió

Annak ellenére, hogy a munkahét lassan véget ér, a hatásai továbbra is fennállnak. Úgy érzed, hogy még mindig van tennivaló, és nehéz lelassulni. Lélegezz mélyeket, és ha lehetséges, beszélgess és sétálj a barátaiddal!

Nyilas

A válasz, amire vársz, hamarabb érkezik, mint gondolnád. Addig is próbálj meg nem türelmetlenkedni. Akár észreveszed, akár nem, a frusztrációd negatív hatással van a körülötted lévő emberekre. Pihenj és ne aggódj!

Bak

Kiderült az igazság. Fogadd el ezt és cselekedj aszerint, ahelyett, hogy visszariadsz és úgy teszel, mintha nem rád vonatkozna az ügy. Nézz szembe a tényekkel, és rájössz, hogy ami ennek eredményeként történik, az a te és a körülötted lévők érdekeit szolgálja.

Vízöntő

Az az érzésed, hogy ezen a héten egy kicsit menekülőre fogtad a munkahelyeden. Kisebb fajta összeomlás szélén álltál, de valami csoda folytán még időben sikerült elhárítani a veszélyt. Itt az ideje, hogy megveregesd a saját vállad és lazíts.

Halak

A gondolkodásod tiszta, és gond nélkül képes vagy érvényt szerezni az álláspontodnak. A másokkal való kommunikáció olyan könnyű, hogy úgy érezhetitek, szinte olvastok egymás gondolataiban. Nyugodtan beszéld meg a munkával kapcsolatos kérdéseket akkor is, ha éppen nem dolgozol.

Fotó: Envato

Forrás: horoscope.com

#horoszkop #karrier #ezoteria

H I R D E T É S