Karácsonyi parti
Forrás: Envato

Így éld túl a karácsonyi bulit

blank
blank

H I R D E T É S

5 tipp, hogy ne te legyél karácsony után az irodai pletykák főszereplője.

Az Igazából szerelem óta tudjuk, hogy a jó karácsonyi bulihoz, kell egy jó hely, némi ital és persze sötét sarkok, sötét tettekhez… A legnagyobb igyekezet ellenére az irodai összejövetelek nem mindig sülnek el jól, olykor a méltóság láthatja kárát az egész éves feszültséglevezetésnek (és persze az ingyen fogyasztásnak). Van néhány dolog, amit érdemes elkerülni a várva – várt eseményen, mutatunk belőle ötöt.

Ne vidd túlzásba bulit!

Talán úgy érzed, itt az ideje végre teljesen kihasználni, hogy a cég állj a cechet, veszélyes vizekre evezel, ha többször végig kóstolod a teljes italpultot. Ne feledd, a következő munkanapon józanul kell találkoznod a kollégáiddal, akik valószínűleg – veled ellentétben – mindenre emlékezni fognak. Bulizz, érezd jól magad, de néha látogass el a svédasztal étel szekciójához is és a folyamatos vízpótlásról se feledkezz meg!

Beszélgess mindenről…a munkát kivéve!

Vagy ha a munkáról is, ne az aktuális feladatokról, határidőkről, hanem a kedves emlékekről, legnagyobb sikerekről, hiszen biztosan van mit ünnepelni. A legjobb azonban, ha egy kicsit többet tudtok meg egymásról a ilyen eseményeken, kérdezd meg a kollégákat, hogyan kivel ünneplik a karácsonyt, mi kerül az ünnepi asztalra és milyen érzésekkel és tervekkel zárják az évet!

Ismerkedj!

Keress olyan arcokat, akikkel még nem volt alkalmad beszélgetni és ismerkedj, teremts közös alapot. Ha véletlenül egy projekten összehoz benneteket a sors sokkal könnyebben megy majd a közös munka, ha már túl vagytok egy kis csevejen (persze csak akkor, ha az 1-es pontot sikerrel abszolváltad).

Óvatosan a pletykákkal!

Érthető, ha úgy érzed, eljött az ideje, hogy kiadd magadból az egész éves feszültséget és sérelmeket, de vigyázz, nehogy bajba keverd magad. Egy kis ventiláció persze teljesen természetes, de azért törekedjetek arra, hogy transzparens visszajelzést adjatok azzal, akivel problémátok van

A legfontosabb: érezd jól magad!

Megérdemled, hogy egy jó helyen, csinosan felöltözve, végre egy kicsit felhőtlenül jól érezd magad. Az elmúlt év bővelkedett kihívásokkal, eljött az ideje az ünneplésnek!

Forrás: https://www.partybus.co.nz/surviving-office-christmas-party

Szerző: B.B.

Fotó: Envato

H I R D E T É S