munkahely, karrier, szemelyisegtipus, jobaratok
Fotó: Flickr

Te melyik Jóbarátok karakter lennél a munkahelyeden? Teszteld!

blank
blank

H I R D E T É S

Monica, Chandler, Rachel, Ross, Phoebe vagy Joey? Te vajon melyik Jóbarátok karakter lennél a munkahelyeden? Most tesztelheted!

Kár tagadni, a Jóbarátok sorozattal mindenki találkozott már valamilyen formában. A legtöbben imádtuk, aki pedig látványosan utálta, titokban az is imádta. A tíz évig sikeresen futó széria hat New York-i fiatal életét követte nyomon. Szerelem, barátság és karrier, mindez a humor nyelvén közvetítve. Aki pedig jobban beleásta magát a szereplők életébe, szinte biztosan azonosulni is tudott egy-egy karakterrel. Na, és akkor itt jön a kérdés: Te vajon melyik Jóbarátok karakter lennél a munkahelyeden? Teszteld le!

A felfedező

A sorozat valódi felfedezője Rachel. Ő az, aki gyakorlatilag maga mögött hagyta a biztos anyagi háttérrel rendelkező családját, hogy aztán a nulláról indulva új életet kezdjen. Először pincérnőkét dolgozott, majd pedig a divatszakmában jutott egyre előrébb és előrébb, míg végül meg nem valósította az álmait. Igazi felfedező módjára hallgatott az ösztöneire és a megérzéseit követve, kitartóan menetelt a célja felé. Nem volt rest elhagyni a komfortzónáját, s bár néha csetlett-botlott, végül csak elérte azt, amiért olyan sokat küzdött.

A különc

A sorozat különce egyértelműen Phoebe. Ez őt azonban egyáltalán nem zavarta sosem, sőt kimondottan szerette, ha mindezt elismerték és értékelték. Mindig az érzéseire hallgatott, teljesen biztos volt a saját ízlésében.

A rá jellemző dolgok igazi mestere volt, legyen szó akár a gitározásról, akár a masszázsról. Imádta, hogy ennyire különleges, azt pedig még jobban, ha ezt másik is észreveszik.

A rendszerező

Monica igazi rendszerező volt, aki mindent is megtervezett előre. Lételeme a rend és a rendszerek, utálta a káoszt, nála mindennek pontosan meg volt a helye. Bútorok, plüssállatok, a konyhai kiegészítők mindenről hajszálpontosan tudta, hogy hol volt, ha pedig valaki arrébb tette, az reszkethetett Monica haragjától.

A csupaszív

Joey valódi társas lény, akinek nagyon fontosak a barátai és persze a családja. A többiek imádják, amikor pedig egyedül bérelt lakást hamar ráeszmélt, hogy a magányt bizony nem neki találták ki.

Az újító

Bár pontosan senki nem tudta, hogy Chandler mivel is foglalkozott, de annyi biztos, hogy ő volt az, aki váltani szeretett volna, majd szembenézve a félelmeivel meg is lépte ezt.

A sorozat egy pontján ugyanis úgy döntött, egy egészen más szakmában szeretne érvényesülni. Hitt abban, hogy ez lehetséges, hogy ki tud teljesedni és, hogy a nulláról is képes újra felépíteni saját magát.

A csapatjátékos

Ross igazi csapatjátékos, aki akkor sem csügged, ha valami elsőre nem sikerül neki. Mindig újrakezdi, tanul a hibáiból. Ő az, aki úgy érzi csapatban minden jobb, véleménye szerint együtt sokkal könnyebb szembenézni a kihívásokkal.

Teszteld Te is!

Az ITT elérhető tesztben a kérdésekre adott válaszok alapján Te is felmérheted, hogy a fenti személyiségtípusok közül, melyik jellemző rád a leginkább, ez alapján pedig azt is kiderítheted, melyik Jóbarátok szereplő lennél az irodában.

Szerző: G.P.
Fotó: Flickr

H I R D E T É S