karrier, turizmus, vendeglatas, karriervaltas
karrier, turizmus, vendeglatas, karriervaltas, selim ölmez

Új igazgató a Matild Palota élén

blank
blank

H I R D E T É S

Selim Ölmezt, a Matild Palota eddigi hotel menedzserét nevezték ki a 6 év után májusban távozó Emre Pasli szállodaigazgató helyére, aki Katarban folytatja szakmai munkáját. Selim Ölmez igazgatóként a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest luxusszálloda üzemeltetéséért, valamint a Matild Palota egészének sikeres irányításáért felel mostantól – tájékoztatta portálunkat a társaság.

A szakember a vendéglátó- és szállodaipar területén, a Marriott szállodalánc különböző márkáinál szerzett több mint 23 évnyi nemzetközi pre-opening, revenue menedzsment, marketing, kommunikációs- és hotel menedzsment tapasztalata, a luxusmárkák területén szerzett széles körű tudása kulcsszerepet fog játszani abban, hogy a Matild Palota a nemzetközi utazók első számú utazási helyszíneinek egyikévé váljon, és így Budapest a világ legvonzóbb utazási desztinációi közé kerüljön. Selim, mielőtt 2019-ben csatlakozott volna a Matild Palota felső vezetőségéhez, olyan nagy nemzetközi vállalatoknál dolgozott, mint a Marriott International, Inc. és szakmai tapasztalatait olyan rangos, ötcsillagos luxusszállodákban és nagy presztízsű helyszíneken kamatoztatta, mint a kazahsztáni The St. Regis Astana; a The St. Regis Istanbul; a Spago by Wolfgang Puck törökországi étterme és az Abu-Dzabiban található The St. Regis Saadiyat Island Resort. Pályafutása során szállodaipari tapasztalatait Oroszországban, Törökországban, Abu Dzabiban és Katarban is bővítette. Nemzetközi karrierjének köszönhetően széleskörű ismeretekkel rendelkezik a luxusmárkák világáról és a globális turisztikai iparágról is – mutatják be az új vezetőt a sajtóközleményükben.

A törökországi Akdeniz Egyetem Társadalomtudományi Intézetének PR és reklám szakán szerzett mesterszakos diplomát, míg alapképzésben a Gazi Egyetemen közgazdasági és társadalomtudományi szakon folytatott tanulmányokat. Selim anyanyelve török, folyékonyan beszél angolul, jól beszél németül és oroszul.

Többek között a szakember eddigi munkájának is köszönhetően a Matild Palota a Belváros társasági életének új központjaként született újjá. Az ikonikus épületben 2021 nyarán debütált a Marriott International The Luxury Collection portfóliójába tartozó 130 szobás luxusszálloda és a világhírű séf, Wolfgang Puck gasztronómiai vezetésével itt nyílt meg az első európai Spago étterem, a The Duchess névre keresztelt titkos rooftop bár, valamint a több mint 120 éves múltra visszatekintő Matild Café & Cabaret is, amely az egykori „Belvárosi Kávéház” újragondolása.

H I R D E T É S