asztrologia
Forrás: Wikimedia Commons

Ma 5 csillagjegy szülöttei is a csúcson érezhetik magukat, a Vízöntő és a Mérleg viszont jobb, ha a háttérbe vonul. Karrier horoszkóp, október 20.

blank
blank

H I R D E T É S

A karrier horoszkóp szerint a nagy tervek és a csendes védekezés napja a mai.

Ezt javasolja ma a csillagjegyeknek a karrier horoszkóp!

Kos

Ma nem alkalmas az idő, hogy új vállalkozásba kezdj, várnod kell a csillagok kedvezőbb állására. Addig is töltsd hasznosan az időt, gyűjts minél több információt!

Bika

Az életed néha olyan, mint egy hatalmas hullámvasút, mégis mindig mosolyogsz. Ma a csúcson vagy, ezért élvezd, és használd előnyödre. Viszont ne feledd: nem mindenki osztozik örömödben!

Ikrek

Hiába beszélsz, miközben mindenki hallgat, úgy tűnik, senki sem figyel rád.. De ne csüggedj, mert vannak emberek, akik törődnek veled, támogatnak téged. Ha szükséged lesz rájuk, ott lesznek és segítenek.

Rák

Ez ma a Te napod – örülj és ünnepelj együtt kollégáiddal! Élvezd az elismerő hátba veregetéseket, de Te se felejts el gratulálni a többieknek, hiszen tudod: a siker csapatmunka!

Oroszlán

Ne idegeskedj, ha ma kicsit összegyűlnek a dolgok. Vonulj el egy csendes helyre, ahol egyedül lehetsz, igyál meg egy koffeinmentes kávét, közben hallgass valami nyugis zenét és mindjárt jobb napod lesz!

Szűz

Jól mennek a dolgaid, de ne vedd magától értetődőnek a szerencsédet. Dolgoztál azért, hogy eljuss oda, ahol most vagy, és most dolgoznod kell, hogy egy lépéssel tovább lépj!

Mérleg

Ne tapogatózz a ködben, meg kell várnod, amíg letisztulnak a dolgok. Mások tanácsai rossz irányba vihetnek, ezért inkább várd meg, amíg a nap feloszlatja a ködöt, ami most körül vesz és tudni fogod, mi a helyes út.

Skorpió

Tele vagy energiával, vibrál körülötted a világ. Használd ki! Talán itt az ideje, hogy az elavult ötleteket, terveket a sutba dobd, hiszen azok csak visszahúznak, koncentrálj valami újra!

Nyilas

Próbálj nem mindennel foglalkozni, ami rád zúdul mert ha felpörögsz, nem tudsz lassítani. A legjobb ilyenkor, ha előre megtervezed a napod, maradj két lábbal a földön!

Bak

Micsoda nap ez a mai! Menj és próbálj ki valamit, amit egyébként sosem próbáltál volna meg! Ma a topon vagy – bármibe belevágsz, sokkal többet érsz el, mint gondoltad volna!

Vízöntő

A mai nap stratégiája: a veszély elkerülése és a védekezés. Nem vagy abban a helyzetben, hogy nagy dolgokon törd a fejed. A legjobb, ha átnézed a napirended, és húzol kicsit belőle.

Halak

Ne figyelj azokra, akik vissza akarnak húzni – ragaszkodj az elveidhez. A szíved mélyén tudod, mi a helyes lépés. Nincs baj a kérdőjelekkel, de ha meghoztad a döntést, lépj tovább és ne nézz vissza!

Forrás: horoscope.com

#horoszkop #karrier #ezoteria

H I R D E T É S