újév, köszöntő, 2023
újév, köszöntő, 2023

Így köszöntsd Újév alkalmából az üzleti ügyfeleidet!

blank
blank

H I R D E T É S

Ezekből a példaüzenetekből inspirálhatsz az év végi hajtásban!

Fontos, hogy az ügyfeleket ne csak üzleti ügyekben keresd, néha egy-egy baráti hangvételű üzenet nagyon sokat tud dobni a kapcsolatotokon. Az ünnepek erre kiváló alkalmat teremtenek. Egy jól megfogalmazott üzenettel határtartóan, de mégis személyesen tudsz kapcsolódni, ezzel erősítve együttműködéseteket 2023 -ra. Íme néhány példa, mit üzenhetsz az új évre köszöntőként.

A reflektív

Az elmúlt év kihívásai ellenére reméljük, hogy a 2022-es évre szívesen emlékszünk majd vissza. Hálásak vagyunk a bizalomért és a partnerségért, amit egész évben tapasztaltunk. Boldog és egészséges 2022-es évet kívánunk

Új partnereknek

A 2022-es év végéhez közeledve a legjobb kívánságainkat szeretnénk küldeni Nektek!  Reméljük, hogy 2023 sikert és szerencsét hoz a számotokra minden fontos cél. Öröm volt megismerni Titeket és reméljük, jövőre is találkozunk

A közvetlen

Éljen 2023! Reméljük, hamarosan személyesen is ünnepelhetünk, addig is köszönünk minden produktív, vagy éppen szórakoztató órát az elmúlt évből!

A baráti

Eljött a pezsgő ideje! Akár kiöltözve, akár otthon, pizsamában, de ne felejtsd el koccintani mindarra, amit az elmúlt évben közösen elértünk! Alig várjuk a folytatást!

A hálás

A 2022-es év végén, sarkunkban 2023-al, szeretnénk megköszönni, hogy támogatjátok ügyünket, és örülünk, ha velünk jöttök jövőre is! Boldog Újévet!

Régi partnereknek

Itt, 2023 küszöbén szeretnénk elmondani, mennyire hálásak vagyunk a partnerségetekért, barátságotokért, és alig bírjuk kivárni, mit tartogat a következő év! Minden kívánságotok teljesüljön, mi ott leszünk, hogy segítsünk benne!

Forrás: Greenvelope
Szerző: B.B.
Fotó: Envato

H I R D E T É S