valentin nap, valentin napi meglepetés, valentin napi programok, február 14.
valentin nap, valentin napi meglepetés, valentin napi programok, február 14.

Valentin-nap: így ünnepeljetek, ha sokáig dolgoztok 

blank
blank

H I R D E T É S

A Valentin-nap gyakran hétköznapra esik, idén sem lesz ez másként, hiszen február 14-e ezúttal szerda. Éppen ezért jogosan merülhet fel a kérdés, hogyan ünnepeljetek a szerelmesek napján, ha mindketten, vagy legalább egyikőtök sokáig dolgozik. Most hoztunk pár szuper tippet, amivel nektek is romantikusra sikerülhet ez a nap. 

Tali az ebédszünetben 

Ha közel dolgoztok egymáshoz, akkor ebédszünetben próbáljatok meg találkozni. Üljetek be egy kávéra, egyetek egy finom ebédet vagy sétáljatok egy fél órát, miközben megpróbáljátok kizárni a munkahelyi dolgokat. Mivel ebédszünet mindenkinek jár, ezért magyarázkodnod sem kell, miért lépsz le egy kicsit, egy ilyen mini randi pedig akár a kapcsolatotok elején megélt lopott pillanatokat is visszaidézheti, ezzel pedig új lendületet kaphat a szerelmetek is. 

Meglepetés kézbesítve 

Elképesztően édes húzás lehet, ha küldtök egymásnak valami apróságot a munkahelyre. Fiúk, igen ez a remek alkalom arra, hogy egy hatalmas csokor virággal lepjétek meg a szerelmetek, amit amikor meglátja a portán, biztos, hogy hevesebben kezd majd el verni a szíve. Lányok, ti pedig küldhettek a párotok munkahelyére egy finom ebédet, egy cuki üzenettel, tutira odáig lesz majd érte. 

Filmnézős este 

Ha sokáig dolgoztok és már nincs kedvetek sehova menni, akkor nyugodtan maradjatok otthon. Kuckózzatok be a tévé elé, bújjatok össze, pattogtassatok egy kis popcornt és nézzetek meg egy jó kis filmet. Semmi nem indokolja, hogy feltétlenül hatalmas csinnadrattát kell tartani csak azért, mert Valentin-nap van. Egyébként is ilyenkor az éttermek általában zsúfolásig tele vannak, egy hosszú munkanap után pedig ahhoz lehet nem is lenne kedvetek. 

Nem kőbe vésett nap 

Azt mindenképpen fontos tudni, hogy a február 14. nincs kőbe vésve. Egyáltalán nem indokolja semmi, hogy az év többi napján nem romantikázhattok, sőt. Szóval, ha nektek idén a hétköznap miatt offos a randi, akkor tegyétek át nyugodtan hétvégére, amikor mindkettőtöknek van a másikra bőven ideje, amikor kizárólag csak egymásra fókuszáltok.

Szabadság 

A sokáig dolgozunk problémáját persze néhány nap szabadsággal is lehet orvosolni. Ha úgy érzitek szükségetek van egy kis kikapcsolódásra, némi együtt töltött időre, akkor bátran kérjetek ki pár napot. Ez idő alatt akár el is utazhattok wellnesselni, de otthon is maradhattok lustálkodni, a lényeg, hogy együtt töltsétek az időt. Persze ebben az esetben is lényeges kiemelni, hogy nem csak a Valentin-nap miatt érdemes közös programokat szerveznetek, hanem amúgy is, hiszen ezek azok a dolgok, amik erősebbé és erősebbé teszik a kapcsolatotokat. 

Szerző: G.P

H I R D E T É S