pécs, közösségi iroda, home office
Fotó: ZSÖK

Új értelmet nyer a home office: közösségi iroda nyílt Pécs szívében

blank
blank

H I R D E T É S

KOHÓ Coworking House Pécs néven közösségi iroda nyílt a Széchenyi téri Művészetek és Irodalom Házában. A korábbi KOHÓ inspiráló környezetben, számos funkcióval várja régi és új látogatóit. 

A közösségi irodában közös térben, de egymástól függetlenül dolgozhatnak a látogatók. Különösen ideális ez a megoldás azoknak, akik nem akarnak irodát bérelni, sem home office-ban dolgozni, de szükségük van egy ideális helyre a munkához. A KOHÓ otthont ad szabadúszók, startupok, egyéni vállalkozók közösségének, ahol zavartalanul dolgozhatnak, tárgyalhatnak vagy rendezvényeket is tarthatnak.

A bérlők a konyhai kávézás során akár ismerkedhetnek, tapasztalatot cserélhetnek. Ideális megoldás távmunkában dolgozóknak, digitális nomádoknak és az egykori Koller utcai KOHÓ kedvelőinek. 

Szolgáltatások: 

  • Recepció: kollégánk kérdés vagy nehézség esetén támogatást nyújt; szükség esetén akár a csomagokat is átveszi.
  • Asztal, wifi és áram a munkavégzéshez, mindezt egy hangulatos, fűtött klubteremben – így kellemes környezetben akár az otthoni rezsiszámlán is lehet spórolni.  
  • Nyomtatási lehetőség.
  • A konyhában ingyenes kávé- és vízfogyasztás, valamint hűtő-és mikró használat.
  • Tiszta, rendezett környezet, kulturált mosdók. 
  • Inspiráció: a „szellemi olvasztótégely” elősegíti a kreativitást, ahol friss gondolatok találkozhatnak és új ötletek formálódhatnak.

Jegyárak:

4 órás jegy 1.300 Ft

Napijegy 2.000 Ft

Havi bérlet 28.000 Ft

5 alkalmas 8.000 Ft (egy hónapon belül kell felhasználni)

10 alkalmas 15.000 Ft (fél év alatt kell felhasználni)

Rugalmas ajánlatok

Jegyvásárlás jelenleg a helyszínen lehetséges: Művészetek és Irodalom Háza, Pécs Széchenyi tér 7-8. Rugalmas ajánlatok is elérhetők, melyekkel kiemelt figyelmet fordítunk a szabadúszó-közösségek, egyszemélyes vállalkozások támogatására. Lehetőség van tárgyaló vagy privát iroda pár órás bérlésére is. Nyitvatartás: hétfő-péntek 9.00-17.00 Elérhetőségek: email: [email protected], mobil: +36 20 327 9266

H I R D E T É S