Kolléganők
Forrás: Envato

Az Ikrek szinte bármit elkezdhet, a Bak pedig sok segítségre számíthat – heti karrier horoszkóp november 15-21-ig

blank
blank

H I R D E T É S

Új állás, nagy lehetőségek – ezt ígéri a heti karrier horoszkóp.

Nagy energiák mozognak november 15. és 21. között. A karrier horoszkóp sokat ígér mindenkinek.

Kos

Szerencsés lenne ezen a héten átvizsgálni és használni a képességeidet. Kommunikációs készsége és természetes diplomáciai érzéked segítségedre lehet. Sok kellemes és segítőkész kapcsolatra számíthatsz. Ha új vagy jobb állást szeretnél, ez a legjobb alkalom a változtatásra. Nagyon figyelj a pénzügyi részletekre. Legyen egyértelmű a munkával kapcsolatos megtakarítási vagy juttatási terved!

Bika

Most különösen szenvedélyesnek érezheted magad. Ez pozitívan motiválhat, de konfrontációt is kiválthat. Tölts több időt a kedvenc munkatársaiddal. Kiváló alkalom ez arra, hogy új állásra jelentkezz vagy csapattalálkozókat tarts. Komolyan és körültekintően közelíts a munkádhoz! A korlátok ne szegjék kedved! Fókuszálj és tedd a tőled telhető legjobbat!

Ikrek

Most belekezdhetsz bármilyen feladatba. Nyitott vagy, kíváncsi, és őszintén érdeklődsz mások iránt. Az energia a csapatmunkának kedvez. Legyél toleráns a kritikus emberekkel szemben. Kiváló alkalom, hogy új vagy jobban fizető munkát keres. Rendezd magabiztosan a helyzetedet. Jó alkalom ez a hét a kutatásra és az ügyfelekkel vagy munkatársakkal szembeni őszinteségre.

Rák

Erős az ambíciód. Szerencsés időszak ez egy kreatív vagy drámai előadáshoz. Fejleszd a képességeidet! Ha egy nagy projekt kellős közepén van, tarts gyakori szüneteket, hogy éber maradj. Ez az időszak válaszúthoz vezethet. Hozz magabiztos döntéseket! Pontokat szerezhetsz a színfalak mögött, ha segítesz a feletteseidnek. Ügyelj az apró részletekre.

Oroszlán

Ez a furcsa időszak munkahelyi flörtölést hozhat. A vezető beosztásban lévő emberek makacsok, és ezért hibáznak. Lehetséges, hogy egy boldogtalan helyzet még rosszabb lesz. A konfliktusokban próbáld megtalálni a közös hangot. Az alapján dönts, hogy mi a legjobb a cég, munka, projekt szempontjából. Legyél nyitott minden oldal álláspontjára. Ez az időszak magában hordozza az új kezdet lehetőségét.

Szűz

Bizonyos dolgokban késés várható. Az energia átmenetileg blokkolhat néhány reményt. Ha boldogtalan vagy a munkahelyeden, ne feledd, hogy találhatsz ennél jobb helyet is.  A félelem szembe megy az érdekeiddel. Az emberek gerinctelennek gondolhatnak. Ne feledd, hogy ami miatt a legjobban aggódsz, az valószínűleg nem fog megtörténni. Az energia kedvez az új kezdetnek.

Mérleg

Kiváló alkalom ez az önkifejezésre. Egy munkával kapcsolatos blog meglepő figyelmet kelthet. Az események hatására jól érzed magad a munkádban, ugyanis azt csinálod, amit a legjobban élvezel. Nehéz kommunikációs helyzetekben legyél diplomatikus és közvetlen. Az energia most különösen erős és szerencsés, ha új vagy jobb állást keresel.

Skorpió

Bölcsebb lenne, ha most kevesebbet beszélnél és többet hallgatnál. Arra vársz, hogy a munkahelyi életed örömtelibb legyen. Ebben az időszakban a munkatársak különösen sokat segíthetnek. Fordíts időt a dolgok megszervezésére! Szerencsés napok ezek, amikor új vagy jobb pozícióra jelentkezhetsz. Legyen bátorságod nagyobb tekintélyű emberekkel kapcsolatba kerülni. Minél magabiztosabbnak érzed magad, annál pozitívabb lesz az eredmény. A csapatmunka nyújtja most a legnagyobb elégedettséget.

Nyilas

Hogyan tudsz rávenni másokat, hogy veled dolgozzanak, és ne ellened? Fogadd el a kritika minden formáját, és tanulj meg fejlődni általa. Remek napok ezek állásinterjúkra és új álláskeresésre. Óvatos légy, és vigyázz, hogy ésszerű lépéseid legyenek!

Bak

Kedved lehet vegyíteni a munkát és a játékot. Keress okokat a hálaadásra, függetlenül attól, hogy milyen helyzetben vagy. Vizsgáld felül minden tevékenységedet. Addig ellenőrizd a dolgokat, amíg nem találsz semmilyen problémát. Ha munkát keresel, ez most alkalmas időszak rá. Nem tudsz javítani a dolgokon, ha nem próbálod meg. Legyél őszinte, amikor megosztod véleményed a munkahelyeden. A munkatársak segíteni fognak neked.

Vízöntő

Lehet, hogy most egy kicsit érzékeny vagy a kritikára. Oszd meg a munkával kapcsolatos aggályaidat valakivel, akiben megbízol. A komoly visszajelzések hasznosak lehetnek, ha kivonod az egódat. Dolgozz keményen és maradj koncentrált. Szerencsés napok ezek, ha új vagy jobb pozícióra jelentkezel. A természetesen melegszívű viselkedésed nagyon vonzó. Az események extra diplomáciát igényelhetnek a nehéz vagy igényes emberekkel kapcsolatban.

Halak

Fogadj el minden segítséget, amit felajánlanak. A szokásosnál jobban megszállottnak érezheted magad egy adott ötlet miatt. Ez jó dolog lehet, ha nem viszed túlzásba. Ne aggódj túlságosan! Ezek a legjobb napok arra, hogy új állásra jelentkezz. Mielőtt elkezdenéd a keresést, vázold fel, mit szeretnél.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S