Középkorú nő laptopon dolgozik
Forrás: Envato

Az Oroszlán fantáziálhat, a Kos pedig jobb, ha a saját meggyőződéseire hallgat – karrier horoszkóp november 17-re

blank
blank

H I R D E T É S

Hajthatatlanság, türelem, értékelés és tervezés – karrier horoszkóp szerdán.

Sok feladatot jósol a karrier horoszkóp a hét közepére mindenkinek.

Kos

Biztosan érzed, mi helyes és mi nem. Ne hagyd, hogy mások lebeszéljenek a meggyőződésedről! Nagyon fontos, hogy figyelj önmagadra és saját személyes elképzelésedre az igazsággal kapcsolatban. Ne ragaszkodj mások értékrendjéhez!

Bika

Folytasd a már folyamatban lévő feladatokat! Ez most nem az új dolgok ideje. Magabiztos vagy, nagy az önbizalmad, érzelmileg rendben vagy, de összességében az ítélőképességed nem túl jó. Óvatosan dönts!

Ikrek

A karrieredben jelentős előrelépés várható. Vigyázz a lehetőségre! Még nincs minden a helyén. Legyél türelmes. A mai nap alkalmas arra, hogy elgondolkozz a múlton, és gondolatban jegyzetelj.

Rák

Ne pazarold az idődet olyan emberekre, akik nem értik teljesen a helyzetedet. Úgy tűnhet, mintha mások tudnák, miről beszélnek, de az igazság az, hogy nem értik olyan jól a dolgokat, mint te. Vigyázz, kire hallgatsz!

Oroszlán

Álmodozol és ez rendben van. Nagyszerű meglátásaid lesznek, ha semmilyen módon nem korlátozod magad. A fantáziáid nagyon értékesek – segítenek karriered következő lépése felé.

Szűz

Még ne írd alá a szerződést. Ne mondj igent a felkínált üzletre! Várj néhány napot, aludj rá, és hallgasd meg mások véleményét! Ha most elkötelezed magad, a későbbiekben nagyon nehéz helyzetbe kerülsz.

Mérleg

Új nézőpontból tekintsd át a helyzetedet! Nézd meg, mit értél el az elmúlt évben!  Sikerült elérni a kitűzött célokat? Lehet, hogy nem is voltak céljaid? Készíts értékelést, így készülj fel a jövőre!

Skorpió

Nehezen fogsz koncentrálni. Ne foglalkozz semmivel, ami nagy mentális összpontosítást igényel. Egyszerűen most nem tudsz arra koncentrálni, ami osztatlan figyelmet igényel. Hagyd későbbre!

Nyilas

A nap nagy részében ködben érzed magad. Csak késő délután térsz magadhoz. Addig ne erőltess magadra semmit, ne akarj túl sokat teljesíteni! Csak nagy csalódást okoznál ezzel magadnak.

Bak

Szánj időt az elmúlt napokban hátrahagyott munkák rendszerezésére. Mielőtt pihenni mész, győződj meg arról, hogy minden rendben van, ami holnapra kell. Ha most odafigyelsz a szervezésre, a későbbiekben sok időt takaríthatsz meg.

Vízöntő

Ne hozz nagy döntéseket. Halaszd el a nagyobb találkozókat. Nincs rend a fejedben, és a mozdulataid is kaotikusak. Itt az ideje, hogy ragaszkodj a már eltervezett feladatokhoz.

Halak

Nem bízhatsz teljesen mások szavában. Lehet, hogy megígérik neked a fél világot, de az, hogy beváltják-e ezt az ígéretet, egy másik történet. A lényeg, hogy a saját érdekeiket tartják szem előtt – nem a tiédet. Vigyázz!

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S