Aktív munkanap
Forrás: Envato

Az Ikrek titka ma a magabiztosság, a Mérleg pedig nagy áttörésekre számíthat – karrier horoszkóp november 18-ra

blank
blank

H I R D E T É S

Hiába közeledik a hétvége, a tempó egyelőre nem lassul. Karrier horoszkóp csütörtökre.

Íme a csillagok ígérete. Napi karrier horoszkóp.

Kos

Még ha nem is dolgozol hivatalosan ma, a munkával kapcsolatos tevékenységed jó fizetséget hoz. Kockázatot vállalsz, ezzel új ajtók nyílnak meg emberek, helyek és lehetőségek előtt. Legyél határozott a kapcsolataidban!

Bika

Ne gondolj ma munkával kapcsolatos ügyekre! Ha mégis megteszed, az csak dühössé és frusztrálttá tesz. Ha dolgoznod kell ma, próbálj a háttérben maradni, lehetőleg kerüld el a többieket! Viták várhatóak.

Ikrek

Nagy ma a lendületed, és a körülötted lévők biztatnak is. Készen állsz a következő lépés megtételére, és nem félsz attól, hogy megmutasd magad. Nagy ereje van az ilyen magabiztos hozzáállásnak.

Rák

Mutasd meg, hogy tudsz harcos lenni, amikor szükséges. Ne hagyd, hogy áttapossanak rajtad! Ha most megengedő vagy, akkor később sem lesz tekintélyed. Akár dolgozol, akár nem, mindenképp állj ki magadért.

Oroszlán

Egy munkával kapcsolatos probléma kritikus ponthoz érkezett, akár dolgozol, akár nem. A probléma ott motoszkál a fejedben, és nem hagy nyugodni. Kezeld jól, hogy nyugodtan folytathasd a napot!

Szűz

Nem félsz őszintének lenni. Ez jó dolog! Mondd el a dolgokat úgy, ahogy vannak, légy határozott. Ez a hozzáállás bár ingerültté teheti a többieket, de végső soron az ő érdekük is ez. Ne riasszon el az igazság!

Mérleg

Az önbizalmad nagy, az érzelmi állapotod stabil. Használd ezt a munkád során is! A mai áttörések rendkívül értékesek lesznek.

Skorpió

Lehet, hogy nagyon másképp működsz, mint a többiek, de ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül neked van igazad. Ne feledd, hogy az ítélkező hozzáállás könnyen dühhöz és frusztrációhoz vezethet. Hadd éljék mások is a saját életüket!

Nyilas

Irány sportolni! Ezzel próbáld levezetni az elmúlt hét feszültségét! Különösen jók erre a csoportos sportok. Tele vagy frusztrációval, amit ideje lenne elengedni.

Bak

Megújult az erőd. Használd ezt az energiát arra, hogy új tervet dolgozol ki a karrieredben és a munkakapcsolataidban. Talán itt az ideje, hogy határozottabban állást foglalj valamiben, amiben hiszel.

Vízöntő

Jó pozícióban vagy. Még ha nem is dolgozol ma, érdemes a munkával kapcsolatos kérdésekre gondolnod. Tervezd meg a jövőt. A most felvetett magvak hatalmas jó termést hozhatnak.

Halak

Nyomás lesz a rajtad a munka miatt. A többiek arra buzdítanak, hogy nyomulj előre, miközben te lassabban vennéd az akadályokat. Ne hagyd, hogy mások átvegyék a munkahelyed irányítását. Haladj a saját tempódban. Csináld a dolgokat a magad módján.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S