Öröm
Forrás: Envato

A Bika és a Szűz szinte szárnyalnak ma – karrier horoszkóp december 13-án

blank
blank

H I R D E T É S

A Baknak a mai nap a hét csúcspontja – ezt ígéri a karrier horoszkóp.

Izgalmas napot hoz Luca a karrier horoszkóp szerint.

Kos

Nem érdemes ma meggyőznöd másokat az elképzeléseidről, nem leszel sikeres, hacsak nincs komoly szenvedély a szavaidban. Észreveszik, hogy az ötletednek nincs megalapozottsága.  Készülj fel, mielőtt kiállsz mások elé!

Bika

Fordult a helyzet, hirtelen nagyon jó pozícióba kerülsz mind a főnököddel, mind a körülötted lévő emberekkel. A munkával kapcsolatos dolgok gördülékenyen zajlanak, az önbizalmad pedig erősebb lesz a szokásosnál. Kérj szívességet most – ne várj!

Ikrek

Cselekedeteid igazsága előbb-utóbb a felszínre fog kerülni, és rosszabb helyzetben leszel, mint valaha. Maradj őszinte és nyitott.

Rák

A munkád iránti hűség kulcsfontosságú része a sikerednek – különösen manapság. Bizonyítsd ezt a hűséget azzal, hogy egy lépéssel túllépsz azon, amit elvárnak tőled. Ha a jelenlegi munkahelyen nem érzel erre késztetést, keress új utat.

Oroszlán

Nehéz lesz ma másokkal megküzdeni. A munkatársak meglehetősen rosszkedvűek, ami megnehezíti a hatékony kommunikációt. Jobb, ha minden fontos kérdést elhalasztasz egy másik napra.

Szűz

Munkahelyi termelékenységed ma rendkívül magas, használd ki ezt az időt. Minél többet érsz el, annál inkább késztetést érzel további célok megvalósítására. Ez a pozitív felfelé ívelő ciklus nagy sikerhez vezet a nap végén.

Mérleg

A munkája ma szorgoskodásnak tűnik – még a szokásosnál is jobban. Kényelmetlenül fogod érezni magad egy olyan helyzethez láncolva, amely egyszerűen nincs összhangban veled. Ne légy túl elhamarkodott, ne rúgd fel a dolgokat! Ez csak egy időszak, amely hamarosan véget ér.

Skorpió

Ma ne légy túl kritikus mások munkájával szemben. Munkatársad sokkal érzékenyebb, mint az elsőre gondolnád. A túl kemény kritika könnyeket csalhat a szemébe. Nyugodt légy vele, és tisztázd az álláspontodat.

Nyilas

Úgy viselkedj másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled is bánjanak. Ez a munkádra is vonatkozik – különösen ma. Ügyelj arra, hogy negatív hozzáállásodat hogyan közvetíted. Óvatosan beszélj, nehogy megbánd a szavaidat!

Bak

Karriered szempontjából ez a hét csúcspontja. Jól alakulnak a kapcsolataid, és a főnököddel olyan viszonyt építhetsz, amely megnyitja a kaput a jövőbeni előrelépési lehetőségek előtt.

Vízöntő

Agresszív hajlamaid miatt bajba kerülhetsz a munkatársaiddal, sőt a munkáltatóddal is, ezért legyél óvatos. Jobb, ha visszavonulsz, és nem piszkálod a többieket, akiknek ehhez semmi kedvük.

Halak

Jó természeteddel és őszinte hozzáállásoddal jó pontokat szerezhetsz ma a munkád során. Ügyelj arra, hogy különösen udvarias légy másokkal. A pozitív attitűd – több, mint a tudás vagy a készségek – az, ami lendületet ad a karrierednek.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S