Elégedett nő
Forrás: Envato

A Mérlegeknek sok örömöt, az Ikreknek aktivitást ígér a hét – karrier horoszkóp december 13-19.

blank
blank

H I R D E T É S

Sok teendője van még mindenkinek az év vége előtt a karrier horoszkóp szerint.

Csillagállás december 19-ig – ezt üzeni a karrier horoszkóp.

Kos

Ne feledd, hogy az üzleti életben emberekkel van dolgod. Ez azt jelenti, hogy a dolgok bonyolultak lesznek. Valószínűleg váratlan és ismeretlen helyzetekkel kell szembenézned. Hasznos lehet ötletelni a többiekkel, hogy megtaláljátok a jó megoldásokat. A csillagok kihívásokat ígérnek a hét közepén, ez késleltetheti a haladást. Koncentrálj arra, hogy befejezd, amit elkezdtél.

Bika

Érdemes a pozitív kapcsolatok összpontosítani, ez új lehetőségeket teremt. Jelenleg nagy a bizonytalanság. A hét végi megbeszéléseken sok mindent lehet majd tisztázni, de nem valószínű, hogy bármiféle konkrét lépésre sor kerülne.

Ikrek

Ez egy rendkívül kreatív időszak. Előnyös jó munkatársi kapcsolatok kialakítására. Ötleteidet olyanok is támogathatják, akiknek hasonló az üzleti érdeklődésük. A csillagok támogatják a helyzet javítását. Akkor leszel a legboldogabb, amikor aktív lehetsz. A péntek lassíthatja vagy elodázhatja a terveket. Fontos, hogy légy türelmes. Ne vedd komolyan mások meggondolatlan megjegyzéseit.

Rák

Minél inkább elkötelezettek a munkatársaid a tiédhez hasonló célok mellett, annál értékesebbnek érzed, amit csinálsz. Ösztönözd a nyílt eszme- és információcserét. A szerdán esély lesz egy új vagy jobb pozíció megtalálására. A hét végén a dolgok leegyszerűsödnek.

Oroszlán

Az emberek szeretik, ha elismerik őket. Egy olyan időszakban, amikor mindenki aggódik vagy különösen keményen dolgozik, jó érzést ad, ha felköszöntik a születésnapost, vagy megünnepelnek valakit.  Mindenki jobb kedvre derül ettől. Ezt jegyezd meg! A hét végén egy olyan főnök figyelhet fel rád, aki szereti a találékony munkatársakat.

Szűz

Energikus hét lesz ez. Ne habozz kérdéseket feltenni, ha valamiben nem vagy biztos. Jó lenne egy kis pluszt is beletenni a munkába. A kedd alkalmat teremthet arra, hogy rámutass egy jól végzett munkára. Kerüld a pletykákat vagy a pletykák terjesztését. A nehéz pénzügyi időszakok mindenféle félelmetes és szükségtelen spekulációra adnak okot.

Mérleg

A pozitív hozzáállás növeli az önbizalmat a munkában, és elősegíti a pénzkeresést. Az üzleti lehetőségek akkor jelennek meg, ha megkeresed az embereket és beszélsz velük. Elképzelhető, hogy ezen a héten nagy társadalmi forgatagban leszel. Sok buli, sok öröm vár rád. Ügyelj arra, hogy lépést tarts a feladatokkal. Keress konszenzust, amikor döntéseket hozol a hét végén.

Skorpió

Sérülhet a bizalmad valakiben, mert hűtlenséget feltételezel. Beszélj az érzéseidről, hogy tisztább legyen a levegőt. Néhány régóta fennálló helyzet kellemetlen lehet számodra ezen a héten. Ne feledd, hogy jelenleg mindenki extra stresszt érez. A csütörtök szerencsés minden üzleti vagy karrierről szóló döntéshez. A véleményed értékes. Adj tanácsot és segítséget, ha kérik. Ez később új lehetőségekhez vezethet. A nagylelkűségedre emlékezni fognak. Tegyél meg mindent, hogy befejezd, amit ezen a héten elkezdesz.

Nyilas

Készíts listát, amely segít koncentrálni. Kerüld az extra projektek vállalását. Ezen a héten jó hasznot húzhatsz a varázserődből és a diplomáciai érzékedből. Hét közepén építsd a hálózatodat, amennyire csak lehetséges. A kötetlen beszélgetések révén fontos új kapcsolatokat alakíthat ki. Valakinek, aki érzelmileg nehéz időszakon megy keresztül, a hét végén támogatást adsz.

Bak

A nehéz időkben az eredeti gondolkodás ragyogni fog. Ez egy rendkívül kreatív időszak, és érzelmileg egy pozitív hét. Tedd azt, amit a legjobban élvezel. A munkahelyi barátságok virágozhatnak. Ideális időszak csapatprojektekhez és ambiciózus tervekhez. A hét vége felé lázadónak érezheted magad. Ha túl makacs vagy, megvan az esélye, hogy olyasmit mondj, ami elidegenít másokat.

Vízöntő

Szétszórt vagy a munkában, különösen a hét elején, ez stresszt okozhat. Érdemes az unalmas vagy kiábrándító helyzeteket humorral fogadni. A látóköröd bővítésére irányuló természetes vágyadnak útjába állhatnak olyan emberek, akik ragaszkodnak az apró részletekhez. Fogadd el a kihívásokat a saját tevékenységeiddel kapcsolatban. Lehet, hogy az emberek nem mondják ki, amit gondolnak, ha ragaszkodsz ahhoz, hogy mindenre meglegyen a válasz.

Halak

Bővítheted a kapcsolataidat, ugyanakkor a hét eseményei felkavaróak lehetnek. Az aggodalom akadályozza a termelékenységet. Tedd meg a tőled telhető legjobbat az adott körülmények figyelembevételével. Nem számít, mennyire szervezett vagy, a dolgok néha bonyolultak. Legyél a lehető legtisztességesebb és ésszerűbb. Legyél egyszerű és közvetlen még akkor is, ha bizonytalannak érzed magad a pozíciódat illetően.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S