asztrologia
Forrás: Envato

A Szűzeknek különös érzékenységet, a Bakoknak sok örömet hoz az év első hete – karrier horoszkóp január 3-9.

blank
blank

H I R D E T É S

Sok tennivalót hoz az új év a karrier horoszkóp szerint

Karrier horoszkóp az év első hetére

Kos

A partnerkapcsolatok és a diplomáciát igénylő találkozók kerülnek előtérbe ezen a héten. Remek időszak ez a gondos elemzésre, átszervezésre és a technológia fejlesztésére. A hét közepén a folyamatos stresszt válsághelyzetet okozhat. Nincs abban semmi rossz, ha elmondod a felettesednek, hogy zavar egy bizonyos viselkedés. Tedd ezt a segítségkérés jegyében! Pozitív időszak ez a csapatprojektek szempontjából. Gondosan figyeld a pénzmozgásokat is.

Bika

A munkatársaid különösen érzékenyek lehetnek a hét elején. Ez jó alkalmat teremthet arra, hogy beszéljetek a stressz forrásáról. Sokat tanulhatsz a folyamatból. A hét közepe drámai konfrontációkat, vagy legalábbis nagyfokú frusztrációt hozhat valaki viselkedése miatt. Nagyon diplomatikusnak kell lenned. Fontos, hogy elmondd, amit gondolsz. Az te eredeti nézőpontod mindenkinek a javára válhat.

Ikrek

A hétközi események egy munkahelyi romantikára hívhatják fel a figyelmet. Nagyobb diszkrécióra van szükség. Figyelj a részletekre! Ez remek alkalom arra, hogy áttekintsd és megszervezd a tennivalóidat. Döntsd el, hogy jobban vigyázol a személyes információkra.

Rák

A munka stresszes lehet a hét elején. Képzelj el jó kapcsolatokat olyan emberekkel, akikkel esetleg nem könnyű együtt dolgozni. Készülj fel extra igényekre ezen a héten. Lehet, hogy sok személyes időt kell feladnod, és néhány napig háttérbe kell szorítanod az otthoni  dolgokat. Minél szimpatikusabb vagy, annál sikeresebb leszel. Egy hétvégi utazás, vagy a régi kapcsolatok megújítása sokat segíthet a karriered szempontjából is.

Oroszlán

A hét eleji események túlérzékennyé tehetnek. Ne vonj le elhamarkodott következtetéseket egy másik ember viselkedésével kapcsolatban. Inkább kérdezz, minthogy elhamarkodott véleményt formálnál. A hét közepén figyelj oda a külsődre! Az emberek vonzódni fognak hozzád, és úgy érzik, hogy megbízhatnak benned. Legyél egy kicsit konzervatív a nagy ígéretekkel kapcsolatban. A bátorításod sokat segíthet egy tehetséges, de kevésbé magabiztos embernek.

Szűz

Ez egy remek hét arra, hogy megoszd másokkal a tudásod. A nyilvános eseményeken a legjobb arcodat mutatod. Érzelmileg fogékony vagy, ami segít enyhíteni egy régóta fennálló munkatársi konfliktuson.  Lazíts, amennyire csak lehetséges! A hét végi események kritikusabb és melodramatikusabb reakciókat válthatnak ki. Lassíts, és gondolkodj, mielőtt kimondod az első gondolatodat!

Mérleg

A hét rossz hangulatban indul. Maradj nyugodt, de óvatos azokkal szemben, akikben nem bízol vagy nem ismered őket eléggé. A munkahely megtartása iránti vágy megakadályozhat abban, hogy felszólalj nehéz helyzetekben. Ne tűrd el a megfélemlítést vagy zaklatást semmilyen formában. Képes vagy bármilyen helyzetet átvizsgálni és javítani rajta. Figyelj oda a stresszt okozó dolgokra.

Skorpió

Keresd meg, mi a közös benned és azokban az emberekben, akikkel dolgod van. Lehet, hogy egyensúlyba kell hoznod a munkahelyi és a családi kötelezettségeket. Tegyél meg mindent, hogy megértsd, mi az elvárás, majd dolgozz az ügyön, amennyire tőled telik. A hét végén menedzserként vagy csapatjátékosként ragyogni fogsz.

Nyilas

Meglehetősen bizonytalannak vagy ingerlékenynek érzed magad a munkádban. Ez a hét nagyszerű arra, hogy a nagy projekteket felbontsd kisebb részfeladatokra. Gondold át, mit tehetsz egészséged javítása érdekében. Különösen fontos, hogy mozogj, ha alapvetően ülőmunkát végzel. A hétvége felesleges aggodalmat hozhat. Jó tanács: ne törődj az apróságokkal!

Bak

Ez a hét sok örömet hozhat. Végezz el minél több befejezetlen munkát. Ahhoz, hogy a leghatékonyabb legyél, meg kell találnod a módját a munka és az öröm vegyítésének. Ezen a héten figyelmed fókuszába kerül a stressz, ami a munkahelyeden uralkodik. Minél többen érzik úgy, hogy a kezükben van az irányítás, annál hatékonyabbak és sikeresebbek lesznek. Kapcsolatba léphetsz általad nagyrabecsült emberekkel.

Vízöntő

Figyelj oda, mit mondasz a hét elején. Lehet, hogy úgy érzed, meg kell védened az álláspontodat. A hét közepe váratlan kihívásokat hozhat. Ne vedd magadra mások gondjait. Egyes témák elérkeznek a válságpontig vagy a döntési helyzetek teremtődnek. Ha stresszes emberrel vagy helyzettel küzdesz, kérj segítséget a felettesedtől vagy keress más munkát.  Maradj távol a megszokott rutinjaidtól.

Halak

A hét elején fejezz be mindent, amit tudsz. Ez egy remek alkalom a nyaralásra, de ha dolgoznod kell, legyél a lehető legalaposabb és körültekintőbb. Segíthetsz valakinek, hogy jobban érezze magát a saját z általa végzett munkában. Ne feledje, hogy az emberek jobban fognak dolgozni, ha tudják, mit várnak el tőlük, változatosak, és úgy érzik, hogy bizonyos területeket irányítanak. Legyen türelmes mindenkivel, aki megpróbálja Önt mikromenedzselni ezen a héten.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S