céges karácsonyi buli, céges karácsonyi buli, mit vegyek fel
céges karácsonyi buli, céges karácsonyi buli, mit vegyek fel

Hogyan öltözzünk a karácsonyi céges bulira?

blank
blank

H I R D E T É S

Hónap kérdése: Teher számodra a munkahelyi ajándékozás?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Ezeket a ruhadarabokat felejtsd el!

Ahogy közeledik a parti napja, egyre többször gondolunk arra, hogy mit vegyünk fel, hiszen ez nem csak egy átlagos nap az irodában. Szeretnéd jól érezni magad az öltözékedben, de nem akarsz túllőni a célon? Íme néhány tipp, hogy mit vegyél fel. céges karácsonyi

Érdemes először tisztázni, hogy milyen parti is lesz a cégnél. Ha szolid, visszafogott, munkaidőben megrendezett eseményről van szó, akkor nagyjából a munkához illő öltözéket kell választanod. Ne félj azonban egy kicsit feldobni az öltözéked egy elegáns cipővel, egy ünnepi blézerrel, vagy egy kis extra csillogással. Ha munkaidő utáni, klasszikus ünnepi partiról van szó, akkor sokkal több lehetőséged van arra, hogy elengedd magad, lazíts egy kicsit és ezt megmutasd a ruháddal is. Ez azonban nem jelenti azt, hogy elfelejtheted, hogy még mindig munkatársak között vagy! A topresume.com segítségével utánajártunk, hogy mik a legfontosabb tanácsok nőknek és férfiaknak.

Öltözködési tippek nőknek!

Óvakodj a mélyen kivágott dekoltázsoktól! A magasabb dekoltázs rendkívül elegáns lehet és nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a megjelenésed professzionális maradjon. Egy megfelelő nyaklánc remek módja annak, hogy egy kis csillogást adjon a magasabb dekoltázshoz. A szoknyánál pedig vedd figyelembe, hogy a szegély hol ér véget. A tipikus “két hüvelykkel a térd fölött” szabálynál kicsit magasabbra is mehetsz, de légy óvatos, ne legyen túl rövid! Óvatosan bánj az áttetsző anyagokkal is. Ha a parti helyszínén élénk fények lesznek, próbáld meg elkerülni ezeket, mert a végén többet mutathatsz magadból, mint szeretnél..

És férfiaknak

Ha ünnepi inget viselsz, mindenképpen vasald ki, ezzel jelzed azt is, hogy törődsz a megjelenéseddel. A vasalás csak néhány percet vesz igénybe, de a megjelenésedben óriási különbséget jelent majd. Szánj időt a megfelelő zoknik kiválasztására is! Nincs annál rosszabb, mint amikor egy csinosan öltözött embert látva egyszer csak lenézel, és egy pár fehér sportzokni töri meg az összképet. Ha fekete nadrágot és fekete cipőt viselsz, vegyél fel fekete zoknit. 

És mindenkinek

Ha sokat fogsz táncolni és jönni-menni a parti helyszínén, fontos, hogy a ruhád ne akadályozzon abban, hogy jól érezd magad. Ha könnyen izzadsz, érdemes elkerülni az olyan anyagokat, mint például a selyem. Ne legyél túl laza! Férfiaknak például nem ajánlott a bő farmer, vagy az egyre népszerűbb bokavillantós nadrág sem!

Általánosságban elmondható, hogy a céges ünnepi partira való öltözködés célja az, hogy a megjelenésed stílusos – és egy kicsit konzervatív is – legyen, miközben azért megtalálhatod a módját annak, hogy megmutasd a személyiségedet és jól érezd magad. A tökéletes kiegészítők, például egy szép cipő vagy egy elegáns öv, igazán feldobhatják a megjelenésedet!


Szerző: K.T.
Fotó: Envato

H I R D E T É S