vicces munkahelyi szokások, furcsa szokás, munkatárs
vicces munkahelyi szokások, furcsa szokás, munkatárs

Megőrült a kollégám!? – Irodai szokások csodái

blank
blank

H I R D E T É S

Mindannyian hallottunk már furcsa munkahelyi szokásokról, de néha el sem hisszük, mennyi elképesztő dolgot produkálnak az emberek. Itt van néhány hihetetlen (és kissé bizarr) példa, amelyeket az emberek megosztottak velünk a Reddit-en.

Volt olyan kollégád, akinek furcsa munkahelyi szokásai voltak?

Ha igen, mik?

Az alufólia új funkciója

Egyik munkatársam a telefonját csak telefonálásra használta, és amikor épp nem beszélt rajta, akkor alufóliába csomagolta.

Ameddig nem tudtam, hogy az a telefonja, azt hittem mindig egy szendvics van az asztalán 😂😂😂

Vajon csak a konspirációs elméletek miatt vagy tényleg meg akarta védeni a mobilt a kémkedéstől? Ki tudja, de az biztos, hogy az alufólia egy újabb jelentőséggel bír az irodában.

Privát mosdó

Még pár éve volt egy fazon, aki kisajátította az egyik mosdót: be volt rendezve neki, kis fogkefe, fésű, minden, ami kellhet…. illetve a kulcsot is általában magánál tartotta, kivéve, ha épp használta a wc-t mert akkor kitárva hagyta az ajtót. Szerencsére már nincs itt. 😀

A kollégái valószínűleg sosem felejtik az irodai mosdó exkluzív felhasználóját.

Te miből iszol az irodában?

Tejfölös dobozból iszik vizet, de azért van vagy 3 bögréje is, amit szanaszét lehet hagyni a konyha különböző pontjain.

Sok válasznál érdemes a kommenteket is elolvasni:

Nekem az egyik kolleganőm csak a saját bögréjéből ivott, amit 6 év alatt egyszer sem mosogatott el. Azt mondta, hogy a bögréket nem kell elmosni, mert abból úgyis mindig csak teát iszik. Nem tudom elmondani, mennyire undorító volt a bögre, a többi osztályról is átjártak megnézni és krindzselni rajta.

Szép álmokat kolléga

A srác simán aludt a gép előtt. Gyakran. Kétszer annyi pénzért, mint a többiek. Utáltuk. Aztán áttették egy még jobb poziba. Végül ő lépett ki.

Lehet, hogy a túl sok alvás már kezdett unalmassá válni?

Az iroda kertésze

Kollégám, aki már 25 éve a cégnél van, konkrétan az irodájában él: zöldséget termeszt cserépben, 2 párna, 4 pár cipő, ingek tömkelege a szekrényben, külön kávéfőző. Múlt héten a növénykéit itt ültette át.

Szerintünk, ő tényleg beilleszkedett. 😀

Az „érdekes” csapat

Egyik srác az első napján mellettem ült és amint én dolgoztam ő elkezdett filccel a kezemre rajzolni. Az egyik csaj szinten első napján ebédnél kollégáknak arról mesél, hogy ő azért jár parkba, hogy zacskóba összeszedje a kutyaszart, mert olyan érdekes az állaguk.

A hölgy szokása akár hasznos is lehetne, de azért az indoklás kicsit „sántít” 😊

És a kedvenc különdíjas válaszunk:

Dolgoznak!

Ha tovább olvasnád, hogy milyen válaszok érkeztek, vagy te is megosztanál a nagyvilággal egy jó sztorit, akkor kattints IDE.

H I R D E T É S