mit dolgozott, Barack Obama, hivatas, karrier
Fotó: George Clooney Facebook

Mit dolgozott azelőtt George Clooney?

blank
blank

H I R D E T É S

A 61 éves színész, producer, író és filmrendező az “Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi” című film által vált híressé. Mindig is tudta, hogy színész akar lenni, viszont álmai eléréséhez muszáj volt fiatal éveiben különböző munkákat elvállalni.

Hónap kérdése: Szerinted Balatonon vagy külföldön éri meg jobban nyári munkát végezni?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

George Clooney rengeteg szakmában dolgozott mielőtt befutott ahhoz képest, hogy 23 éves korában már sitcomokban szerepelt. Állítása szerint, a legtöbb alacsony fizetést nyújtó munkahelyéről kirúgták.

Férfi öltönyöket, és női cipőket értékesített, majd árufeltöltőnek állt. Volt dohányszedő is, de még építkezésen is dolgozott.

A legfurcsább élménye akkor volt, mikor ajtóról-ajtóra ment értékesíteni különböző biztosításokat. David Letterman beszélgető show-jában elárulta, hogy első munkanapján sikerült is egy férfinak értékesítenie egy biztosítást, viszont sajnos az illető másnap meghalt. Egyébként, apja annyira nem támogatta színészi karrierjében, hogy azt mondta neki, legyen bármi, csak ne színész. Mivel se lelki, se anyagi támogatásban nem részesült, így a Hollywoodba való költözés költségeit limonádé árulásból szedte össze.

Fotó: George Clooney FB-oldal

H I R D E T É S