Katalin hercegné, Kate Middleton, mit dolgozott azelőtt
Katalin hercegné, Kate Middleton, mit dolgozott azelőtt

Mutatjuk, mit dolgozott Katalin hercegné, mielőtt csatlakozott volna a királyi családhoz

blank
blank

H I R D E T É S

Lehet, hogy ő lesz a leendő királyné, de akár hiszi, akár nem, Katalin hercegnének meglepően normális munkája volt, mielőtt hozzáment volna Vilmos herceghez. 

Katalin élete gyökeresen megváltozott, amikor 2011-ben feleségül ment a trón várományosához, ám a frigy előtt teljesen normális életet élt, talán pár évvel korábban ő maga sem gondolta volna, hogy egy napon ő lesz a walesi hercegné. Mint ismert, a páros a St. Andrew’s Egyetemen ismerkedett meg, ezt követően pedig évekig randiztak (sőt egyszer szakítottak is) azelőtt, hogy eljegyezték volna egymást. Ez alatt az idő alatt, a diploma megszerzését követően Katalin munkát is vállalt, a népszerű Jigsaw ruhaüzletben dolgozott, mint beszerző. A hercegné a kiegészítők beszerzését intézte, Rebecca English királyi szakértő állítása szerint részmunkaidőben. Az állást 2007-ben hagyta ott, majd a családi rendezvényszervező vállalkozásukban kezdett el dolgozni, amit az édesanyja, Carol Middleton alapított még 1987-ben. A hercegné napvilágot látott CV-je szerint weboldal tervezéssel, illetve fotózással foglalkozott, majd az esküvő előtt néhány hónappal, 2011-ben mondott fel, mivel azt tervezte, teljes munkaidőben arra fog koncentrálni, hogy a királyi család tagjává váljon. 

Több területen is kipróbálta magát 

Katalin egyébként mindezek előtt több területen is kipróbálta magát, hiszen rögtön az középiskola után is vállalt már munkát. Akkor négy hónapig dolgozott a southamptoni Ocean Village kikötőben, mint fedélzeti matróz. A hercegné fizikai munkát végzett a kikötőben, volt főnökei pedig igencsak elismerő módon beszéltek róla később. Mint mondták Katalin nagyon elhivatott volt, rendkívül gyorsan tanult, valamint mindenkihez volt néhány kedves szava is. 

Nem ő az egyetlen 

Katalin egyébként korántsem az egyetlen olyan tagja a királyi családnak, akinek normális munkája lett volna azelőtt, hogy csatlakozott a royal familyhez. Zsófia (Eduárd herceg felesége) edinburgh-i hercegné például a PR szakmában tevékenykedett. Négy évet dolgozott a Capital Radionál, ahol a sajtó és promóciós osztályra osztották be, de megfordult a The Quentin Bell Organization és a MacLaurin Communications & Media PR-cégeknél is. 1996-ban pedig saját PR-ügynökséget alapított RJH Public Relations névvel, amit üzleti partnerével, Murray Harkinnal vezettek öt évig. Zsófián kívül Kamill királynénak is volt “rendes” munkája:Károly királlyal kötött házasságát megelőzően titkárnőként vállalt munkát különböző cégeknél, de recepciósként is dolgozott. 

Forrás: Mirror, Daily Mail 
Szerző: G.P. 

H I R D E T É S