Horoszkóp
Forrás: Envato

Az Ikreknek sikert, a Halaknak örömet ígérnek a csillagok a hétre – karrier horoszkóp november 8-14.

blank
blank

H I R D E T É S

A heti karrier horoszkóp szerint a sok elfoglaltság mellett a tisztázás ideje jön el.

Lesznek ugyan véletlenek, amik megkönnyítik az életet, de alapvetően a feladatok köré szerveződik ez a hét. Karrier horoszkóp november második hetére.

Kos

A partnerkapcsolatok és az, hogy jó benyomást kelts, sok időt, és még több diplomáciát igényel. A dolgok bonyolódnak. A munkahelyeden feszültséget okoz, hogy két hatalommal bíró ember között őrlődsz. Van, aki úgy érzi, kijátszották, más a saját álláspontját védi minden eszközzel. Ez a konfliktus jó ok lehet arra, hogy foglalkozz az emberi erőforrásokkal és a karrier témával. Ez az időszak magában hordozza az új kezdet lehetőségét.

Bika

Tombolnak az érzelmek. A munkahelyi barátok nagyon sokat segíthetnek most.  Különösen szerencsések azok, akik családi témákkal, közösségfejlesztéssel vagy a nők szükségleteivel kapcsolatos dolgokkal foglalkoznak. A feszültség késéseket okozhat, ez pedig akadályoz a munkavégzésben. Nehéz most másokkal közös hangot találni. Sokan félnek kimondani, amit gondolnak. Ez az időszak magában hordozza az új kezdet lehetőségét.

Ikrek

Számíthatsz arra, hogy néhány szerencsés véletlen megkönnyíti az életedet. Ez most remek alkalom arra, hogy aktív legyél, és kapcsolatba lépj azokkal, akik érdeklődnek irántad. Fontos, hogy jókedvű emberekkel vedd körül magad. Minél több barátod van a munkahelyeden, annál boldogabb leszel. Próbálj nagyobb megértéssel fordulni mások felé, ez ugyanis a sikerhez vezető út. Szerencsés időszak ez a karrierváltáshoz.

Rák

Boldog vagy a munkahelyeden? Ez az időszak alkalmas arra, hogy górcső alá vedd a munkáltatódat, a munkádat, illetve az egész karrieredet. Ha utálod a munkádat, boldogtalan vagy, esetleg ellenséges emberekkel kell megküzdened, itt az ideje, hogy cselekedj. Jó időszak ez arra, hogy kikérd a főnököd véleményét a munkádról. Az események lehetőséget adnak egy új kezdetre, különösen olyan témákban, amelyek a nők, illetve a közösség védelmét szolgálják.

Oroszlán

Úgy tűnhet, hogy az emberek most különösen temperamentumosak vagy kedvetlenek. A legjobb, ha figyelmen kívül hagyod mások irritáló viselkedését. Ez egy szerencsés időszak, tele energiával. Kiváló alkalom ez arra, hogy barátságokat építs, amelyek támogatják karrieredet is. Ebben az időszakban meglehetősen lustának érzed magát. Kerüld az üzlet és a politika összekeverését.

Szűz

Érzelmileg stabilnak és koncentráltnak érezheted magad. Ez segít abban, hogy ellenállj minden a kollégáid kritikáinak. Ebben az időszakban a magasabb beosztású munkatársak felfigyelhetnek rád. Maradj higgadt, és tedd a tőled telhető legjobbat! Az események válaszúthoz vezetnek. Ez egy szerencsés időszak, a régóta fennálló stressz megszűnőben van.

Mérleg

Ez az időszak erőteljesen kezdődik. Lehet, hogy a szokásosnál agresszívebbnek érzed magad. Kiváló alkalom nyílik arra, hogy nyilvánosság elé lépj. Több pozitív visszajelzésre van szükséged mind az ügyfeleidtől, mind a kollégáidtól. Ez az időszak támogatja a kommunikációt. A nehézségeket megoldandó problémaként közelítsd meg. Próbáld elkerülni az apró konfliktusokat. Az események jó lehetőséget adnak egy új kezdetre, ez akár új álláslehetőséget is jelenthet.

Skorpió

Védd az erőforrásaidat! Úgy érezheted, hogy a munkahely, illetve a háziállataid sok energiát vesznek ki belőled. Ez egy mozgalmas időszak. Gondosan szervezz és tervezz meg mindent, hogy képes legyél teljesíteni, amit elvárnak tőled. Ne jelentkezz önkéntesnek, ha nincs időd. Az irányítási problémák frusztráltságot okozhatnak. A vállalat iránti hűségednek kölcsönösnek kell lennie. Ebben az időszakban nagyon lekötheti a figyelmedet egy irreális munkahelyi vonzalom.

Nyilas

Ez az időszak nagyon energikus lesz számodra. Élvezettel egyeztetsz a többiekkel. Türelmetlenné válhatsz azokkal szemben, akik nem nyitottak a nézőpontodra. Ha több dolgod van, mint amennyi időd, készíts tervet, és tájékoztasd erről a főnöködet! Ne titkold el az elmulasztott határidőket. Kérj segítséget! A nőkkel, ingatlannal, élelmiszerrel és ingatlannal kapcsolatos projekteknek kedvez ez az időszak, különösen a vezető pozícióban lévők számára.

Bak

Az állandó terhelés, aminek ki vagy téve, megvisel. A stressz összeomláshoz vezethet, ha a frusztráló helyzet nem változik. Jobb, ha szembenézel a nehézségekkel. A munkahelyen gyakran vannak olyan problémák, amelyek felett senki nem tud befolyást gyakorolni. A vállalat irányelvei, az igényes ügyfelek vagy a menedzser követelményei elvonják az időt a privát élettől. Próbáld megőrizni a derűdet!

Vízöntő

Remélhetőleg most jól alakulnak a dolgok. Bölcsen tennéd, ha hagynád, hogy az irritáció leperegjen rólad. Kérjen visszajelzést, hogy jobb eredményeket érhess el! Győződj meg róla, hogy a többiekkel egy hajóban evezel. Ha olyan környezetben vagy, ahol értékelik a bájodat és a humorodat, könnyen fel tudsz töltődni. Jót tenne neked egy hosszú hétvége. Új kezdet van születőben.

Halak

Remek alkalom nyílik arra, hogy jól érezd magad és élvezd a kapcsolataidat. Próbálj jólszervezett maradni, mert a vártnál több lesz az elfoglaltságod. Derítsd ki, hogy az ügyfeleid mennyire elégedettek veled. Ez segítheti a munkádat. Új kezdet közeledik. Ne feledd, a munkahelyi helyzetedért felelős vagy te is.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

#horoszkop #karrier #ezoteria

H I R D E T É S