Fiatal üzletasszony
Forrás: Envato

A Mérlegekre csodálatos idők, a Vízöntőkre új lehetőségek várnak – karrier horoszkóp november 22-re

blank
blank

H I R D E T É S

A hosszú távú tervezés ideje jött el. Új ciklus indul ma, ami egy hónapig befolyásolja az életünket a karrier horoszkóp szerint.

A mai karrier horoszkóp az előttünk álló négyhetes periódushoz ad támogatást.

Kos

Ez egy nagyszerű nap számodra több szempontból is. A legfontosabb, hogy ma egy új négyhetes periódus indul, mely arra ösztönöz, hogy összefogj másokkal. A társadalmi aktivitásra való nyitottságod lesz a legnagyobb kincsed.

Bika

Amint beindul az új négyhetes ciklus, azt érzed, hogy ki kell merészkedned a barlangodból. Fontos, hogy ne hátrafelé nézz, hanem tekints magabiztosan a jövő felé.

Ikrek

A következő négy hétben olyan magokat kell elvetned, melyek termését a következő évben látod majd. Itt az ideje, hogy elengedd a régit, hogy valami újat hirdethess.

Rák

A következő négy hétben valószínűleg megnyugszol. Ne erőltesd magad túlságosan azért, hogy bármi fontosat is elérj. Ez a hónap inkább a szórakozást, pihenést tartogatja számodra, mintsem a karriered vagy a munkahely miatti aggodalmakat.

Oroszlán

Jelentős energiaeltolódást érzékelhetsz. Ez egy négyhetes időszak kezdete, amelynek során még egy utolsó lökést kell adnod, hogy elérd a céljaidat. Dolgozz együtt másokkal, hogy befejezd a megkezdett nagy projektjeidet.

Szűz

Legyél tisztában azzal, hogy am egy új négyhetes periódus indul számodra is. Ez a hosszú távú trend kissé durvának tűnhet, légy óvatos. Vannak, akik a céljaiddal szemben dolgoznak. Sajnos nem fogod megkapni azt a teljes támogatást, amit remélsz.

Mérleg

Sok minden vár rád a következő négy hétben! A mai nappal kezdődik ez a csodálatos időszak, melynek során rengeteg mindent elérhetsz a karrieredben. Óriási előrelépések várnak rád, ami még téged is nagyon meglep.

Skorpió

Hosszú távú trend indul el ma. A következő négy hétben több vezető szerepet kell vállalnod. Irányítsd az energiádat kifelé. Használd ezt a négy hetet az átalakuláshoz és a bátorsághoz.

Nyilas

A következő négyhetes periódusban csekély kötődést érzel majd a karriered egyes részeihez. Nehezen találsz összhangot azokkal az emberekkel és helyzetekkel, akikkel összehoz a sors. Ugyanakkor ez a növekedés időszaka. Légy nyitott rá.

Vízöntő

Ma egy fantasztikus négyhetes időszak veszi kezdetét, amely egy csodálatos új szakaszt indít el karrieredben. Nagyszerű lehetőség nyílik arra, hogy előrelépj az éves célokkal. Nagyon sok mindent elérhetsz ebben a rendkívül energikus időszakban.

Halak

Négyhetes időszak indul ma, amely több könnyedséget és kreativitást vár el tőled a karrieredben. Legyen a munkád a kreatív önkifejezésed része. Használd ezt az időt arra, hogy a művészi szellemed ragyogjon.  Mutasd meg magad a világnak!

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S