Csevegés
Forrás: Envato

A Bika jó úton halad, a Nyilas pedig jól teszi, ha hallatja a hangját – karrier horoszkóp január 7-én

blank
blank

H I R D E T É S

Bonyolult emberi viszonyok, kavargó gondolatok, tisztázatlan helyzetek – pénteki karrier horoszkóp.

Ezt ígéri a karrier horoszkóp január 7-én.

Kos

Ellenőrizd a forrásaidat! A kapott információk nagy része zavaros forrásból származik. Valaki sokat akar nyerni. Ne vegyél részt a játékában!

Bika

Kidolgoztál fejben egy stabil tervet, de valaki más zavaros ötletei akadályoznak. Ne kételkedj magadban. Bízz a gondolkodásodban, és abban, hogy jó úton haladsz!

Ikrek

Az általános hangulatod meglehetősen jó, de úgy tűnik, a másokkal való kommunikáció megszakad. A problémákon lovagolsz, ahelyett, hogy a lényegre térnél. Nézz bele a bika szemébe, és ezért jutalmat kapsz.

Rák

Az eszed ma megtéveszt. Gondolataid inkább fantáziák, és távol vannak a valóságtól. Mielőtt továbblépsz, beszéld meg az ötleteidet másokkal. Segíthetnek helyrehozni a dolgokat.

Oroszlán

Határozatlan természeted ma rosszabb lesz, mint valaha. Ha másoktól kérsz tanácsot, az csak még jobban összezavar. A gondolataid összekuszálódnak, és nem tudsz helyesen gondolkodni. Hagyd abba ma a munkát korán.

Szűz

Úgy érezheted, szerencsecsillagod ma cserbenhagyott. Hol van, amikor igazán szükséged van rák? Ne aggódj. Néhány napon belül visszajön. Egyelőre lazíts, próbálj meg nyugodt maradni akkor is, ha a dolgok nem a tervek szerint alakulnak.

Mérleg

Kicsit összezavarodva érzed magad, és nem érted a környezeted. Mondasz valamit valakinek, ami kis bonyodalmat okoz. Próbálj meg nem beszélni, inkább segíts, ha tudsz. A véleményedet tartsd meg magadnak.

Skorpió

Ma kreatívabban közelíts a munkádhoz! Írd le, vagy rajzold le a dolgokat, ahelyett, hogy felsorolásszerűen rögzítenéd a listát. Ha prezentációt kell készítened, a szavak helyett színesítsd az anyagot diagramokkal és képekkel!

Nyilas

Kapcsolatba kerülhetsz ma olyan emberekkel, akik kevésbé jól szervezettek, de velük együtt nagyszerűt alkothatsz. A legfontosabb gondolatokra koncentrálhatsz, és habozás nélkül elmondhatod a véleményed. Ne húzódj hátra! Hallasd a hangod!

Bak

Gondolkodásod a célnak megfelelő, de a közhangulat elbizonytalanít azzal kapcsolatban, hogy másoknak mit mondj. Óvatosan cselekszel, mert belül nem érzed magad különösebben magabiztosnak. Bízz magadban. Mások bíznak benned.

Vízöntő

Az elméd cikázik, de a gondolataid homályosak. Vigyázz, mit mondasz ma az embereknek. Valószínűleg összekevered a tényeket, amivel később bajba kevered magad. Bánj óvatosan a szavakkal!

Halak

Valószínűleg nem leszel olyan hatékony, mint máskor, ha arra használod a varázsodat, hogy kedvesen rábeszélj másokat arra, amit te szeretnél. Ez haraggal tölt el. Jobb, ha őszintén beszélsz azzal kapcsolatban, hogy hol maradsz le, és mik az igényeid.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S