Divattervező
Forrás: Envato

A Baknál továbbra is az érzelmek dominálnak, a Rák pedig igen szerencsés lesz – heti horoszkóp január 10-16.

blank
blank

H I R D E T É S

Verseny, hatalmi harcok, rendrakás – ezek a kulcsszavak a heti karrier horoszkópban.

Ezt ígéri a karrier horoszkóp január 10 és 16 között.

Kos

Frusztrált lehetsz egy olyan területen, amely iránt szenvedélyt érzel. A gondos, türelmes hozzáállás segíti a csapatjátékot. Néhány rendezetlen dolog végre kezd elsimulni. Ápold a kapcsolatot a munkatársaiddal és feletteseiddel! Az előző ciklus egyes leckéi a hét végén újra visszatérnek. Ne habozz új irányba indulni!

Bika

Tedd meg a tőled telhető legtöbbet a hét elején. Az emberek különösen segítőkészek lesznek. A hét közepe stresszes lehet, különösen, ha kénytelen vagy mások határozott véleményét elviselni. Próbálj mosolyogni, találd meg a humort azokban a helyzetekben is, ahol nem érzed a megbecsülést. Zavarba ejtő munkahelyi flörtben lehet részed. Ezekben a napokban szívesebben játszol, mint dolgozol. Ha lehetséges, tervezz be a közeljövőben egy rövid nyaralást.

Ikrek

Megvan a tehetséged ahhoz, hogy közbelépj és segíts egy nehéz helyzetben. Ez a hét alkalmas arra, hogy keményen dolgozz és figyelj az apró részletekre. Lehetnek félreértések. Győződj meg róla, hogy mindenki azonos oldalon áll. Eleganciáddal jó benyomást fogsz kelteni a hét közepén. Keresd meg a módját annak, hogy elismerd mások munkáját. Dőlnek majd hozzád az információk. Kiváló alkalom ez a kutatásra vagy a hasznos kapcsolatok kialakítására.

Rák

A hét elején mindent versenyként láthatsz. Nagy lendülettel és lelkesedéssel kezdesz neki a munkának. Az előttünk álló hetek fokozott kreativitást és szórakozást ígérnek. Ez az időszak ideális egy nyaraláshoz vagy egy rövid kiruccanáshoz is. Ha a menedzsmentben dolgozol, a problémák kezelésének legjobb módja az előre tekintés. Az elmúlt hónapok néhány tanulságát a hét későbbi részében fogod áttekinteni, de a szerencse továbbra is melletted van.

Oroszlán

Boldogság, szórakozás – ezt ígéri neked ez a hét. Frusztráló lehet, hogy a hét közepén lesznek, akik nem akarnak szóba állni veled. Lehet, hogy olyasmiről faggatod a munkatársaidat, ami valójában nem probléma. A nyugodt megközelítés a legjobb. Ahogy halad a hét, az energiád egyre enyhül.

Szűz

Ez remek hét arra, hogy azt csináld, amit szeretsz. Ez azt jelenti, hogy több időt tölthetsz otthon pizsamában. Előnyös a csapatmunka és a kutatás. Lehet, hogy nem érzed magad túl egészségesnek, ezért ügyelj arra, hogy elegendő folyadékot igyál. A munkahelyi stressz miatt keveset törődsz a testeddel. Légy felnőtt, ne hagyd, hogy valaki gyerekes viselkedése letérítsen az útról.

Mérleg

Egy karizmatikus, jól megmunkált előadás elnyerheti az emberek tetszését. Vannak azonban nehéz folyamatok is. A hatalmi harcok külön táborokká szakítják a csapatot. A kommunikációs nehézsége is szakításokhoz vezethetnek. Sok az energiád ezen a héten. Ne akarj uralkodni másokon. Hajlamos lehetsz arra, hogy elhamarkodott következtetéseket fogalmazz meg. Urald a hozzáállásodat, zárd ki a munkával kapcsolatos negatív gondolatokat!

Skorpió

A hét elején lassú és egyenletes fejlődésre számíthatsz. Valami miatt áldozatnak, vagy ami még rosszabb, alkalmatlannak érezed magad. Tűrd el azt, amin nem tudsz változtatni. A hét közepétől péntekig megoldhatsz olyan problémákat, amelyek felesleges stresszt okoznak. A hibakeresés helyett a megoldásra fókuszálj! A kritikusság csak fájdalmas érzéseket okoz, és nem visz előre. Legyen nagyon konkrét, hogy mit szeretnél elérni.

Nyilas

A hét első fele stresszes lehet. Elkerülheti a kellemetlenségeket, ha úgy teszel, mintha semmi bajod nem lenne. A béke megőrzésének ára lesz. Keress olyan munkatársakat vagy feletteseket, akiket tisztelsz és akikben megbízol, hogy segítsenek megoldani a régóta fennálló problémákat. Az emberek támogatni fognak. Legyél a lehető legdiplomatikusabb, de vigyázz az önbecsülésedre. Kedvességgel remekül lehet kezelni a nehéz embereket is.

Bak

Tombolnak az érzelmek. Ez még mindig kiváló időszak számodra, ha pontosan tudod, mit akarsz. Fogadd el a késéseket és néhány frusztráló kihívást, de ne hagyd, hogy ezek elkedvetlenítsenek. Emberismereted segít abban, hogy tudd, mit kell tenned a hét végére. Ha vezető vagy, találj módot arra, hogy megünnepeld saját sikereidet és a munkatársaid eredményeit. Ez motiválja az embereket és javítja az általános hangulatot.

Vízöntő

A hét kezdetén úgy érezheted, mintha megrekedtél volna, nem tudsz haladni egy olyan ügyben, amelyben pedig tudod, hogy eredményes lehetnél.  Legyél türelmes, és végezz el mindent, amit csak tudsz, hogy felkészülj a közeledő lehetőségekre. Egy egyhónapos időszak kezdődik, amely csodálatosan támogatja a terveidet. Ha munkahelyet szeretnél váltani, itt az ideje elkezdeni a hálózatépítést. Újra felfedezhetsz néhány olyan lehetőséget, amit az előző hónapokban elszalasztottál.

Halak

Boldog és kreatív hét lehet ez számodra. Építs kapcsolatokat! Nagy a képzelőerőd, és a hét közepén a dolgokat jobbnak látod, mit amilyenek. Lehet, hogy ez nem rossz. Hidd el, hogy elérhetsz mérhető célokat! A hét vége nehezen értékelhető kérdést hozhat. Kérj véleményt olyan emberektől, akikben megbízol.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S