Horoszkóp
Horoszkóp

A Bikára konfrontációk várnak, a Skorpiónak felfelé vezet az út, a Baknak kompromisszumot kellene kötnie. Karrier horoszkóp – október 12.

blank
blank

H I R D E T É S

Továbbra is működnek a nagy energiák. Ezt ígéri Önnek a mai karrier horoszkóp!

Viharok, súrlódások várhatók ma is a munka területén.

Kos

Meglehetősen intenzív hangulatban kezdődik a nap, de az idő múlásával enyhülnek az indulatok. Délutánra mindenki vidámabb lesz, és helyreáll az emberiségbe vetett hitetek. Ha szívességet kell tenned, halaszd ezt délutánra!

Bika

Az elmúlt két hét tendenciája a mai munkanapon csúcsosodik ki. Készülj fel a viharokra, és a nem túl szép jelenetekre!  Számíts intenzív konfrontációkra!

Ikrek

Figyelj oda munkatársaidra, és támogasd őket! Legyél következetes! Ha nem tudod ezekkel az eszközökkel egyben tartani a csapatot, akkor nehézségek várnak rád. Együtt erősek vagytok, külön-külön viszont gyengék.

Rák

Mások örömmel követik a példádat. Több erővel rendelkezel, mint gondolnád, ne félj azt használni! Az emberek tőled várják a vezetést, ezért legyél büszke és mutasd meg, hogy képes vagy átvenni az irányítást, és stabil irányt mutatni.

Oroszlán

A súrlódás fokozódik, köszönhetően a benned rejlő határozatlanságnak. Sajnos mások is ugyanolyan határozatlanok lesznek ma, ezért nem lesz könnyű a dolgod. Készülj nehéz patthelyzetre! Legyél kitartó, marad stabil, nem mondj le a pozíciódról!

Szűz

Jólelkűséged nagy jutalmat ígér. A szövetségeseid támogatást és bátorítást kínálnak fel. Emellett mások tanácsai is hasznosak lehetnek. Velük sokkal többet tudsz elérni, mint egyedül.

Skorpió

Itt az idő, hogy dönts, teszel-e egy lépést a felfelé vezető létrán! Keresd a jeleket! Az univerzum finom üzenetei mutatják az utat. Légy fogékony!

Nyilas

Valószínűleg nem találsz együttérzésre ma a depresszióddal. Az emberek többnyire optimista és lelkes hangulatban vannak. Ne rontsd el a kedvüket! Jobb, ha csatlakozol hozzájuk. Mutasd meg, hogy te is hozzá tudsz adni valamit a vidámsághoz!

Bak

A mai kulcsszó számodra a kompromisszum. Az elmúlt napokban nagyon makacs voltál egy bizonyos kérdésben. Most adni kell, hogy kaphass.

Vízöntő

Valakinek a hozzáállása megnehezíti az együttműködést. Szeretnél barátságot kötni vagy legalább bajtársiasságot kialakítani ezzel a személlyel, ő mégis inkább megmaradna a felszínen.

Halak

Határozatlannak érzed magad, és ettől ingerlékeny leszel, mivel szeretnél döntést hozni. Állj ellen a kísértésnek, ne cselekedj gondolkodás nélkül!

Fotó: Envato

#horoszkop #karrier #ezoteria

H I R D E T É S