munkavallalo, munkaltato, vallalati kultura, munkahelyi jollet
Fotó: Envato

„Világklasszis élményt nyújtani a munkavállalóknak”

A „Karrierépítést legjobban támogató vállalat” díjat kapott a Boomi

blank
blank

H I R D E T É S

Az amerikai cég fontosnak tartja, hogy olyan környezetben dolgozzanak a munkavállalók, amely segíti fejlődésüket és jóllétüket.

Az intelligens összekapcsolhatóság és automatizálás terén az egyik vezetőnek számító BoomiTM július 19-én két díjat kapott a munkahelyi kultúrára és vállalati márkahírnévre fókuszáló, vezető platformtól, a Comparably-tól a legnagyobb vállalatok kategóriájában, amelynek további, 2022. évi díjazottjai közt olyan vállalatok szerepeltek, mint a Microsoft, az Adobe, az IBM, az Uber és a SADA. A több mint 1700 globális alkalmazott által (név nélkül adott) visszajelzések alapján a Diverzitásért a legtöbbet tévő vezérigazgatóknak (Best CEOs for Diversity) és a Karrierépítést legjobban támogató vállalatoknak ítélt díjat (Best Company for Career Growth) elnyerő Bloomi a diverzitás és a karrierépítés iránti elkötelezettsége és az e téren elért eredményei alapján bekerült az 50 legnagyobb vállalat közé.

A munkavállalók alakítják a vállalati kultúrát

„Mi a Comparably-nál a munkahelyi átláthatóságot ismerjük el” – mondta Jason Nazar, a Comparably társalapítója és vezérigazgatója. „Ezek a díjak lehetővé teszik az alkalmazottak számára, hogy megosszák egyéni meglátásaikat vállalatuk kultúrájáról, és az elismerés révén felhívják a figyelmet azokra a vállalatokra, amelyek, ahogyan a Bloomi is, nagyszerű munkát végeznek és támogatják alkalmazottjaikat a sikerek elérésében”.

A Comparably a nyerteseket a 70 ezer legnagyobb vállalat több mint 15 millió név nélküli alkalmazottjának értékelése alapján választotta ki az USA-ban. A Boomi alkalmazottjai szakmai fejlődési lehetőségeiket (mint például az érdemi előrelépést a pályájukon, a mentorálást és az értékes visszajelzéseket) igen magasra értékelték, így a Boomi bekerült a karrierépítés szempontjából a legjobb vállalatok közé. A Diverzitásért a legtöbbet tévő vezérigazgatóknak járó díj Boominak való odaítélésekor a Comparably a Boomi színes bőrű alkalmazottjainak Meredith-ről adott értékelését vette figyelembe. A 2022-ben Meredithnek ítélt díj már a második azután, hogy Meredith tavaly is megkapta ezt a fontos elismerést.

Támogatják a munkavállalókat a merész, innovatív, új megoldások kitalálásában

„A Boomi, amely kategóriájában vezetőnek számító, jelentős növekedést elérő, globális szoftverszolgáltató (SaaS) vállalat, arra törekszik, hogy

folyamatosan világklasszis alkalmazotti élményt nyújtson a munkavállalóknak”

– magyarázta Shawn Maurice, a Boomi humánerőforrás-igazgatója. „Tevékenységünket mottónkhoz („jó emberek felvétele”) híven, és a következő egyedi, alapvető értékeinknek megfelelően végezzük:

„Tégy többet!”,

„Segíts a másiknak!”,

„Hozz létre fantasztikus dolgokat!”,

„Vállald a felelősséget!” és

„Építsd ki a bizalmat!”.

A Boomi sikere végső soron csapatunk tagjainak kezében van, ezért elsőrendű fontosságúnak tartjuk egy olyan környezet létrehozását és támogatását, amely segíti az alkalmazottak fejlődését és jóllétét, és arra bátorítja őket, hogy merész, innovatív, új megoldásokat találjanak a kihívások leküzdésére. Ezek a díjak igazolják a Boomi vállalati kultúrájának értékét, és megerősítenek bennünket abban, hogy

továbbra is érdemes befektetni az emberekbe”.

A felhőnatív, szolgáltatott integrációs platformok (iPaaS) úttörőjeként és kategóriavezetőjének számító Boomi ügyfeleinek száma nemrégiben átlépte a 20 ezret, ami az iPaaS szolgáltatók közt a legnagyobb, ágazati rekordnak számító ügyfélbázist képvisel. A vállalat felhasználóinak folyamatosan növő száma meghaladja a 100 ezret, globális hálózatába több mint 800 partner tartozik, és a globális rendszerintegrátorok (GSI-k) egyik legnagyobb körével rendelkezik az iPaaS területén. A Boomi ún. „low-code” (azaz az alkalmazásfejlesztést hagyományos, formális kódolás nélkül, főként grafikus eszközök használatával lehetővé tévő) platformja segíti a szervezeteket az összes ágazatban az adatalkalmazások összekapcsolásában, a munkafolyamatok hatékonnyá tételében és integráltabb ügyfélélmények biztosításában.

A vállalat nemrégiben Gold Globee® díjat nyert a szolgáltatott platform (Platform as a Service [PaaS]) kategóriában, és a munkavállalók által előszeretettel választott vállalatként számos elismerést kapott, ideértve az Inc. Magazine Legjobb munkahelyek (Best Workplaces) listájára való felkerülést.

Amit a Boomiról tudni kell…

A Boomi felhőnatív, egyesített, nyílt és intelligens platformján keresztül azonnal összeköt mindenkit mindennel. A Boomi szolgáltatott integrációs platformja (iPaaS) már több mint 20000 ügyfél bizalmát érdemelte ki világszerte gyorsaságáért, könnyű használatáért és alacsony teljes életút költségéért (total cost of ownership). Az adatok intelligens használatát elősegítő úttörőként a Boomi elképzelése az, hogy az ügyfelek és partnerek számára gyorssá és könnyűvé teszi az adatok felfedezését, kezelését és felhasználását, miközben összeköti az alkalmazásokat, folyamatokat és embereket a jobb és gyorsabb kimenetek elérése érdekében.

Amit a Comparably-ról tudni kell…

A Comparably a munkahelyi kultúrát és a vállalati márkahírnevet felmérő, vezető platform, amely 70 ezer vállalat több mint 15 millió alkalmazottjának név nélküli adott értékelését használja fel kutatásaihoz. Az alkalmazottak nemén, életkorán, tapasztalatain, ágazatán, lakóhelyén és tanulmányain alapuló, mintegy 20 különféle munkahely-kategóriába tartozó nagy, közepes és kisméretű vállalkozásokra vonatkozó, legátfogóbb adatbázissal rendelkező Comparably a munkáltatók minősítése céljára az egyik leggyakrabban használt SaaS platform, amely ugyanakkor megbízható információkkal szolgál a munkahelyi kultúráról és javadalmazásokról is. A Comparably tanulmányaira és éves Legjobb munkahely (Best Places to Work) díjaira vonatkozó további információkért látogasson el a következő weboldalra: Comparably News!

Amit a Comparably díjakról tudni kell…

A Comparably díjak (Comparably Awards) évente kiadásra kerülő díjak, amelyek a legjobb vállalatokat és vezérigazgatókat ismerik el 16 különféle munkahely-kategóriában az adott év során. 2017 végén való elindításuk óta a díjak mindig a cégek felméréskori alkalmazottainak visszajelzésein alapultak. Az alkalmazottak név nélkül értékelik vállalatukat a Comparably.com weboldalon egy 12 hónapos előző időszakra nézve. Az alkalmazottak 16 különféle munkahelyi témakörre vonatkozó, strukturált kérdésekre válaszolnak (igen/nem, igaz/hamis, 1-10-es skálán való besorolás és feleletválasztós kérdések). Minden válasz számszerű értékelést kap, és összehasonlításra kerül a hasonló méretű vállalatokra vonatkozó válaszokkal. A végső nyertesek több mint 70 ezer vállalat 15 millió alkalmazottja által szolgáltatott adatok alapján kerülnek kiválasztásra.

Forrás: Business Wire/OTS
Fotó: Envato

H I R D E T É S