magány
Forrás: Envato

Új időszámítás kezdődik minden csillagjegy életében! Karrier horoszkóp október 21.

blank
blank

H I R D E T É S

A mai bolygóváltás egy 4 hetes időszak kezdete, amely meghatározhatja a csillagjegyek boldogulását hivatásban, magánéletben egyaránt.

Minden csillagjegy ma különösen figyeljen az üzenetekre, melyeket ha megfogad – siker, pénz csillogás követhet!

Kos

Ma ne szégyellj tanácsot és támogatást kérni másoktól. A következő négy hét során határozott lépéseket kell tenned a születésnapodon kitűzött karriercélok felé.

Bika

Ma jelentős bolygóváltás történik, ami a szakmai sikereidet is befolyásolhatja. Hallgass az érzéseidre és vágyaidra és ezek alapján cselekedj.

Rák

A következő négy hétben különösen fontos, hogy érzékeny és megértő legyél azokkal, akik körülvesznek a munkahelyen, de erre már ma is figyelj, hiszen a változás megkezdődött.

Oroszlán

Keményen dolgoztál az elmúlt tíz hónapban, érezni fogod, hogy lezárult egy hosszú időszak. Varrj el minden elvarratlan szálat, és arasd le a megérdemelt babérokat.

Szűz

A következő hetekben súrlódások lesznek közted és a munkád, valamint közted és a munkatársaid között. Ma akár dolgozol, akár nem, már belsőleg is érzed a feszültséget. Ez a változás jele.

Mérleg

Szerencsés vagy – te minden bizonnyal profitálsz az elkövetkező időszakból, karriered csúcspontjára kerülsz. Most több lehetőség is megnyílik előtted, a dolgok zökkenőmentesen zajlanak majd.

Skorpió

Sokat elérsz a munkahelyeden, de még többet szeretnél. Használd ki a következő négy hetet, hogy elérd ezeket a távoli a célokat.

Nyilas

Karriered szempontjából hullámzó időszak kezdődik. Vagy elnyered kemény munkád jutalmát, és/vagy veszítesz. Készülj fel lélekben mindkettőre.

Bak

A következő négy hétben eltávolodhatsz a munkatársaidtól. Ne vedd a szívedre, próbálj meg túl lenni rajta.. Ez most nem igazán a te időd.

Vízöntő

Most hatalmas lépéseket tehetsz a karrieredben. Használd ki a hétvégét, dolgozz ki egy tervet, amely segít elérni a céljaid (nem valaki más céljait!) Itt az ideje, hogy átvedd az irányítást.

Halak

A te karrierdere is jelentős hatással lesz a következő 28 nap, függetlenül attól, hogy dolgozol-e vagy sem. Számíts akadályokra és arra, hogy alapvető dolgokon kell változtatnod.

Fotó: Envato

Forrás: horoscope.com

#horoszkop #karrier #ezoteria

H I R D E T É S