haribo-csekk
haribo-csekk

Gumicukrot kapott a több millió eurós csekkért cserébe

blank
blank

H I R D E T É S

Az ember nem gondolná, hogy egy akkora cég, mint a Haribo csupán gumicukrot ad egy több milliós csekkért cserébe, pedig ez valójában megtörtént.

Egy férfi Németországban talált egy elveszett csekket, melynek értéke 4,6 millió euró volt, amelyet a Haribo nevű cégnek állítottak ki. A férfi “olcsó” köszönőajándéknak tartotta azt a 6 csomag gumicukrot, melyet a több, 3 milliárdot érő multinacionális cégtől kapott.

Anouar G., éppen hazafelé tartott édesanyja látogatásából, amikor egy darab papírt látott meg a földön, írja az Insider. Felvette, és meglátta, hogy a csekken 4,631,538.80 euró, azaz majdnem 1,85 milliárd forint.

“Olyan nagy összeg szerepelt rajta, hogy ki sem tudtam mondani” mondta Anouar G. a Bild nevű lapnak. Felvette a kapcsolatot a Haribo-val, akinek az ügyvédje azt mondta neki, hogy semmisítse meg a csekket, amit a német férfi meg is tett. Még egy fotót is küldött bizonyítékként, ahogyan azt kérték tőle.

A Haribo-tól kapott köszönőajándékban 6 csomag gumicukor volt, amiről Anouar G. azt nyilatkozta, hogy: “Kissé olcsónak tartom.”

A férfi úgy gondolja, hogy milliókat takarított meg a cégnek, ezért az ajándék nem nyűgözte le őt.

A Haribo megerősítette az esetet a Bildnek, és azt nyilatkozták, hogy mivel a csekk át volt húzva, így valójában csak a cég válthatta volna be. A világmárka azt is állította, hogy a standard köszönő csomagjukat küldték el a német férfinak.

Szerinted nagyobb értékű ajándékot érdemelt volna a csekk megtalálója?

Betöltés ... Betöltés ...

H I R D E T É S